Θλίψη στον Άλιμο για την 15χρονη Αθανασία που “έφυγε” για τη γειτονιά των αγγέλων

Θλίψη στον Άλιμο για την 15χρονη Αθανασία που "έφυγε" για τη γειτονιά των αγγέλων

Στο πένθος βυθίστηκε ο Άλιμος στο άκουσμα του θανάτου της 15χρονης Αθανασίας λίγες μέρες μετά αφότου υποβλήθηκε σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι, στη Γερμανία.

Σήμερα το πρωί γονείς και φίλοι την “αποχαιρέτησαν” σε ένα της Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Σύμφωνα με το notia.gr, η 15χρονη πάλεψε δυνατά τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν μία από τις καλύτερες αθλήτριες του συλλόγου ΓΑΙΑ Αλίμου.

Συγκινεί το “αντίο” της προπονήτριας της

Η προπονήτριά της Τζένη Σκεπετάρη, την αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση:

Αθανασία μερικές φορές οι λέξεις αντιστέκονται Αθανασία οι λέξεις φτιάχνουν ένα κόμπο στο λαιμό μου Δυσκολεύονται να βγουν.

Αθανασία η απουσία σου είναι μια απώλεια επώδυνη για όλους μας Αθανασία μου όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές από μικρή ξεχώριζες για την αγωνιστικότητα σου για τις φοβίες σου που τις έκανες δύναμη σου για το χαμόγελο σου και για τα υπέροχα μάτια σου καρδιά μου Αθανασία κατάφερες από νωρίς να κατακτήσεις μετάλλια και συμμετείχες παντού Αθανασία είσαι πολυτάλαντη αγάπη μου Αθανασία είμαι περήφανη για σένα Αθανασία μου βιάστηκες

Όποια κουβέντα και αν κάναμε μαζί πάντα κατέληγες να λες .. ναι δασκάλα μου …Λοιπόν επειδή ξέρω ότι πάντα με ακούς… «Κοιτά εκεί που πας να περνάς καλά» Αθανασία μου σε Αγαπάω καλό ταξίδι Άγγελε μου

Διαβάστε επίσης:

Ο 16χρονος Ιωάννης Γαλαμάτης “χάλκινος” στην 25η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων

«Με χτυπούσε, με εξέδιδε και μου έπαιρνε όλα τα χρήματα»: Η κατάθεση της 17χρονης Αμάντα για όσα βίωσε

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαέστρος καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος 15χρονων μαθητών του