Θρίλερ στην Πάτρα: Στο μικροσκόπιο τo post πριν τον θάνατο της Ίριδας και η άρνηση για ψυχιατρική βοήθεια

Θρίλερ στην Πάτρα: To post που προκαλεί ερωτηματικά ένα μήνα πριν από το θάνατο της Ίριδας

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας που ερευνά τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα, το κάθε στοιχείο, προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος στην υπόθεση που ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Μία ανάρτηση της μητέρας ενάμιση μήνα περίπου πριν από τον θάνατο του 6 μηνών βρέφους, της Ίριδας, έχει προκαλέσει ερωτηματικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου. 

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα στην συνέντευξή της στο Star και τη Ζήνα Κουτσελίνη, το μωρό είχε κοιμηθεί το βράδυ και το πρωί, όταν πήγε να το ξυπνήσει η θεία του, ήρθε αντιμέτωπη με την τραγωδία. 

Ωστόσο, σε ανάρτησή της ενάμιση μήνα πριν ζητούσε βοήθεια από τους χρήστες του διαδικτύου για το μωράκι της, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως ανήσυχο στον ύπνο του και ξυπνούσε διαρκώς μέσα στη νύχτα.

Η άρνηση των επισκέψεων στον ψυχίατρο

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η μητέρα είχε αρνηθεί να πηγαίνει στον ψυχίατρο για αξιολόγηση και στήριξη, όταν μπήκε η Τζωρτζίνα στη ΜΕΘ, ως ψυχολογική στήριξη.

Πραγματοποίησαν μία συνεδρία σχετικά σύντομης διάρκειας, ενώ την επόμενη μέρα το ζευγάρι ζήτησε να μην συνεχιστεί γιατί αυτό δεν ειχε καμία σχέση με την νοσηλεία της 9χρονης και έτσι σταμάτησαν.

Η μητέρα, ωστόσο, στη συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες με ψυχολόγο, αλλά δεν μπορούσε η ειδικός, λόγω φόρτου εργασίας.

Όλα αυτά, ωστόσο, αναμένεται να εξεταστούν προσεκτικά από τις αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση και θα εξαχθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με το μυστήριο των τριών αυτών θανάτων.

Καταπέλτης ο πρώην διευθυντής τησ ασφαλειασ Πατρών

Για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στο Mega, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστος Ρουγκάλας.

«Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πρέπει «να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών».

Ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε πως έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση.

Ωστόσο, ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα.

Διαβάστε επίσης:

Η θεία των 3 παιδιών απαντά στις ανακρίβειες – Τι έχει συμβεί με τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Vintage parenting: 10 tips ανατροφής των 80’s που θα μπορούσαν να επανέλθουν στο σήμερα

«Τα κακά παιδιά»: Η ανατρεπτική σειρά βιβλίων που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια που αγαπούν τη δράση