Θρήνος στη Νάξο για τον μαθητή που “‘εσβησε” στην άσφαλτο – Το “αντίο” της σχολικής κοινότητας

Τραγωδία στην Πάτρα: "Έφυγε" και το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη - H 9χρονη Τζωρτζίνα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Νάξος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 18χρονου Νικόλα που “‘εσβησε” στην άσφαλτο το βράδυ της Παρασκευής.

Η σφοδρή σύγκρουση μηχανής και ΙΧ που “‘εκοψαν” το νήμα της ζωής του 18χρονου

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής, στην επαρχιακή οδό Πλάκας-Αγίου Αρσενίου όπου συγκρούστηκαν ένα ΙΧ με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος.

Ο 18χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας προσπάθησε να προσπεράσει τη γουρούνα που προπορεύονταν όταν την ώρα της προσπέρασης είδε να έρχεται το αγροτικό όχημα από το αντίθετο ρεύμα. Προσπάθησε να επιστρέψει στη λωρίδα του και πριν προλάβει, ακούμπησε πάνω στη γουρούνα και την ίδια ώρα συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το αγροτικό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και κατέφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που άμεσα μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο Νάξου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Ο άτυχος νεαρός φορούσε κράνος, τα συντρίμμια του οποίου βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος. Επίσης διέθετε και άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας.

Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της σχολικής κοινότητας

Στην Τραγαία, σήμερα 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 στο Γραφείο του Γενικού Λυκείου Τραγαίας, συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος των Καθηγητών, μετά την αναγγελία του πρόωρου χαμού του τελειόφοιτου κατά το τρέχον σχολικό έτος μαθητή μας, Σκουλάτου Νικόλαου του Σταματίου. Επρόκειτο για έναν αριστούχο μαθητή με ήθος και σεβασμό προς το σύνολο της σχολικής κοινότητας, εγκάρδιο, φιλικό, ευγενικό και συνεργάσιμο με τους συμμαθητές και τους καθηγητές του.

Με βαθιά οδύνη από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας μαθητή ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει ομόφωνα:

1) Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.
2) Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία αντιπροσωπεία του Συλλόγου Διδασκόντων.
3) Να κατατεθεί αντί στεφάνου στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

4) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο και στον ιστότοπο του σχολείου.

Το ψήφισμα συντάχθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως:

Η Διευθύντρια Ο Σύλλογος Διδασκόντων