Αρχική Infokids Υγεία Τι είναι το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και πότε είναι απαραίτητο στα παιδιά; (Extra Channel, 18/12)

Τι είναι το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και πότε είναι απαραίτητο στα παιδιά; (Extra Channel, 18/12)

Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα είναι μια εξέταση απαραίτητη για την ανίχνευση σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Ο παιδίατρος, ειδικός παιδονευρολόγος Μηνάς Καπετανάκης MD, PhD μιλά στην κάμερα του Infokids.gr για το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μια καθόλα ασφαλή και καθόλου επίπονη εξέταση.

Ποια προβλήματα μπορεί να ανιχνεύσει και πώς θα γίνει πιο προσιτή στα παιδιά; Πόση ώρα διαρκεί και ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνει;

Συντονιστείτε απόψε στη συχνότητα του Extra Channel στις 18:55 και θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα.

Παρακολουθήστε το 5λεπτο του Infokids.gr  για τους γονείς και το παιδί στις 18:55 στο Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.