Τι μπορεί να ετοιμάζουν το Bio-Oil και τέσσερις πολύ γνωστές Ελληνίδες;

Ποια από εμάς δεν γνωρίζει το Bio-Oil; Το μοναδικό έλαιο που θρέφει βαθιά την επιδερμίδα, την αναζωογονεί και συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπλασή της;

Είμαι βέβαιη, ότι οι περισσότερες από εμάς (δεν θα πω όλες για να μην υπερβάλλω) το έχουμε δοκιμάσει.

Μαζί με εμάς, φυσικά, το χρησιμοποιούν και αγαπημένες μας γυναίκες, τις οποίες θαυμάζουμε για την δουλειά τους, όπως η Μυρτώ Αλικάκη ή η Τόνια Σωτηροπούλου.

Τι μπορεί, όμως, οι προαναφερθείσες και δύο ακόμα γνωστές Ελληνίδες να ετοιμάζουν μαζί με το αγαπημένο τους Bio-Oil;

Κάποιος μας ψιθύρισε, ότι κάτι… μοναδικό ετοιμάζεται από το Bio-Oil και τις Μυρτώ Αλικάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Ελένη Βαΐτσου και Δέσποινα Καμπούρη!

Οι τέσσερις επιτυχημένες γυναίκες συμμετέχουν σε μια νέα, πραγματικά ξεχωριστή καμπάνια για το Bio-Oil, το μοναδικό έλαιο ανάπλασης και ενυδάτωσης του δέρματος.

«Τρυπώσαμε», λοιπόν, στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες και συναντήσαμε την Ελένη με τη Δέσποινα, οι οποίες μας εξήγησαν ότι συμμετέχουν σε μια πολύ μοναδική καμπάνια που αφορά όλες τις γυναίκες. Μια καμπάνια που έχει στόχο να ενημερώσει για τις αναπλαστικές ιδιότητες του Bio-Oil και τις πολλαπλές χρήσεις του, καθώς και να υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε και να προστατεύουμε καθημερινά το δέρμα μας.

Άλλωστε, το δέρμα μας αποκαλύπτει τις πιο προσωπικές μας ιστορίες, έτσι δεν είναι;

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τι έφερε κοντά αυτές τις τέσσερις υπέροχες γυναίκες σε μια καμπάνια που θα μιλήσει στις καρδιές όλων – πάντα με την υπογραφή του Bio-Oil.