Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Τι να κάνω για να προστατεύσω τα παιδιά μου από την γειτόνισσα που..."

"Τι να κάνω για να προστατεύσω τα παιδιά μου από την γειτόνισσα που..."

"Η γυναίκα που μένει στο διαμέρισμα κάτω από το σπίτι μας φωνάζει όλο το 24ωρο, χρησιμοποιώντας άσχημες λέξεις. Έχω δύο ανήλικα που τα ακούνε όλα τι μπορώ να κάνω; Απευθύνθηκα στην αστυνομία, αλλά δεν έκανε κάτι!"

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Εσείς ως ένοικος της πολυκατοικίας είστε υποχρεωμένη να ανέχεστε συνήθεις θορύβους, από τους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας. Εδώ οι θόρυβοι και οι φωνές υπερβαίνουν τους συνηθισμένους, αλλά και οι εκφράσεις, όπως μας λέτε είναι απρεπείς και αγγίζουν τα όρια της απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε:

1) διαμαρτυρία προς τη Διοίκηση της πολυκατοικίας, ώστε να πράξει τα δέοντα, 2) εισαγγελική παραγγελία, ώστε να τους καλέσετε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, για παράπονα και συστάσεις, 3) να καταθέσετε μηνυτήρια αναφορά στον κατά τόπο αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
+30210 3816555, +306932618706
fax: +30210 3816555
E-mail: jalavano@otenet.gr
www.alavanos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.