Το δώρο-έκπληξη στα παιδιά μου λίγο πριν την επιστροφή στη σχολική ρουτίνα

Φυσικά και ΔΕΝ χαιρόμαστε που τελείωσαν οι διακοπές. Επιστρέψαμε οικογενειακώς στην Αθήνα κουβαλώντας μαζί και μπόλικη μελαγχολία στις αποσκευές μας, και από εκείνη την ημέρα κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες να «γαντζωθούμε» στο αίσθημα ανεμελιάς που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι –μέχρι, τουλάχιστον, να αρχίσουν τα σχολεία.

Πήγαμε θερινό σινεμά, οργανώσαμε μια μονοήμερη για μπάνιο (μη μας φύγει από τώρα και το μαύρισμα!), κάναμε βόλτες σαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας και κλείσαμε εισιτήρια για τα ωραία φεστιβάλ των Δήμων μας. Όμως όσο διασκεδαστικά κι αν ήταν όλα αυτά, ξέρω ότι υπάρχει κάτι που πραγματικά θα ξετρελάνει τα παιδιά μου τις επόμενες ημέρες και σκοπεύω να τους το κάνω έκπληξη.

Ο λόγος για ένα… διαστημικό κέντρο εκπαίδευσης με προορισμό τον Πλανήτη Σοκολάτα!

Υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Θα υπάρξει, από τις 6 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου στο εμπορικό κέντρο ΑVENUE, όπου πρόκειται να «στηθεί» το πιο φαντασμαγορικό βιωματικό παιχνίδι!

Εκπλήξεις για τους μικρούς επισκέπτες στον Πλανήτη Σοκολάτα!

Οι μικροί επισκέπτες του AVENUE θα ζήσουν τις επόμενες ημέρες την πιο γλυκιά γαλαξιακή εμπειρία! Στο διαστημικό κέντρο εκπαίδευσης θα περιμένουν τα παιδιά δύο ανιματέρ-διαστημάνθρωποι, προκειμένου να αρχίσει η εκπαίδευσή τους!

Εκεί θα φωτογραφηθούν με ειδικά διαστημικά props και μέσα από διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια θα ετοιμαστούν για την αποστολή τους προς τον Πλανήτη Σοκολάτα!

Από εκεί θα βρεθούν στο τεράστιο πλανητάριο που θα χαρίσει στα παιδιά μια μοναδική διαστημική εμπειρία. Το Kids Dome Planetarium θα εντυπωσιάσει τους μικρούς επισκέπτες, διεγείροντας το επιστημονικό τους ενδιαφέρον για το ηλιακό μας σύστημα. Εκεί θα μάθουν τα πάντα για το σύμπαν και θα δουν «από κοντά» τον Πλανήτη Σοκολάτα.

Ποιος είναι -τέλος πάντων- ο Πλανήτης Σοκολάτα;

Τον ανακάλυψαν τυχαία δύο μικροί εξωγήινοι, σε έναν μακρινό γαλαξία! Στόχος τώρα είναι να τον ανακαλύψουν και τα ίδια τα παιδιά!

Στο τέλος της αναζήτησης, και αφού τα παιδιά θα έχουν πάρει πολύτιμες διαστημικές γνώσεις και θα έχουν χαρεί παιχνίδι με την ψυχή τους, θα πάρουν και το… πτυχίο τους! Έτσι, για να αρχίσει η χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς.

Δείτε το πρόγραμμα της “Αποστολής στο Διάστημα”:

Στο AVENUE δεν διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά, αλλά και οι γονείς

Μεταξύ μας, όσο τα παιδιά μου θα απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στον Πλανήτη Σοκολάτα, θα απολαμβάνω και εγώ το δικό μου δώρο-έκπληξη στο AVENUE, αφού θα έχω ελεύθερο χρόνο να πραγματοποιήσω τις απαραίτητες αγορές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, να κοιτάξω για τσάντες και γραφική ύλη, αλλά και να ανανεώσω τη φθινοπωρινή τους γκαρνταρόμπα!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE: Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι 15123, Τ.2106100901.

Δωρεάν στάθμευση