Το ιδανικό επάγγελμα για το παιδί σου ανάλογα με το ζώδιο του

Μήπως οι αρχηγικές τάσεις του Λέοντα, οδηγήσουν το παιδί σας σε μια υψηλόβαθμη θέση κάποιας πολυεθνικής εταιρείας; Μήπως η έξυπνη Σκορπίνα σας γίνει διάνοια στα μαθηματικά; Ή μήπως το Διδυμάκι σας διαπρέψει στην πολιτική σκηνή της χώρας; Ανακαλύψτε πώς το ζώδιο του παιδιού σας μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ενήλικας!

Κριός: Ηθοποιός/Παρουσιαστής
Ως αρχηγός του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός αγαπά να προχωρά στο δικό του μονοπάτι. Ευδοκιμεί με την προσοχή των άλλων και τον έπαινο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περιορίζεται στο προσκήνιο. Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Εάν δεν τα καμαρώσετε στην οθόνη της τηλεόρασης, πιθανότατα θα χτίζουν τις δικές τους αυτοκρατορίες στα παρασκήνια!

Ταύρος: Επαγγελματίας πυγμάχος
Τα παιδιά Ταύροι είναι επικεντρωμένα στο σώμα τους και έχουν μια φυσική τάση να υπερνικούν οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο τους. Είναι επίσης εξαιρετικά σχολαστικά και υπολογίζουν την κάθε τους κίνηση. Ως ενήλικες, αυτό μεταφράζεται στην τέλεια προσωπικότητα για το άθλημα της πυγμαχίας.

Δίδυμος: Πολιτικός
Τα παιδιά Δίδυμοι είναι τα πιο έξυπνα του ζωδιακού κύκλου και είναι πλήρως ικανά να φέρουν εις πέρας τις φωτεινές ιδέες τους. Είναι γρήγοροι στοχαστές που έχουν το επιπρόσθετο πλεονέκτημα να ελκύουν τους ανθρώπους προς το μέρος τους σαν μαγνήτες. Αυτές οι ιδιότητες επιτρέπουν σε έναν Δίδυμο όχι μόνο να προωθήσει την αλλαγή, αλλά να έχει ένα λαμπρό εναλλακτικό σχέδιο δράσης και την προσωπικότητα να κάνει τους ανθρώπους να εμπιστεύονται τις ικανότητές τους.

Καρκίνος: Νηπιαγωγός
Τα Καρκινάκια είναι μικρά πλάσματα που προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τους άλλους. Καθώς μεγαλώνουν, αυτή η συναισθηματική προσέγγιση τείνει να τους κάνει πιο αυστηρούς, ειδικά όταν οι συνομήλικοί τους δεν φαίνεται να εκτιμούν τη δική τους φύση. Τους αρέσει η τάξη και η ασφάλεια, ενώ χαρακτηρίζονται από καλοσύνη και ευαισθησία.

Λέων: Διευθυντής

Υπάρχει ένας ιδιαίτερος λόγος που ο Λέων είναι το «λιοντάρι» του ζωδιακού κύκλου. Ως παιδιά, είναι οι ηγέτες της γειτονιάς που ενθαρρύνουν τους φίλους τους να ακολουθήσουν. Ως ενήλικες, είναι άξιοι θαυμασμού για την απίστευτη δύναμή τους, τη γενναιότητα και την εξυπνάδα τους. Μπορούν και θα εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία στη ζωή τους για να ανέβουν γρήγορα τη σκάλα της επιτυχίας.

Παρθένος: Ιδιωτικός ερευνητής
Οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα αγχώδεις, αλλά αυτή είναι στην πραγματικότητα μια δύναμη γι’ αυτούς. Ως παιδιά είναι πολύ προσεκτικοί, παρακολουθώντας και λαμβάνοντας προσεκτικές σημειώσεις. Αργότερα στη ζωή αυτή η ικανότητα να παρατηρούν τους άλλους και να προβλέπουν το μέλλον θα τους οδηγήσει στην καριέρα του ιδιωτικού ντετέκτιβ, όπου θα έχουν μια ασυνήθιστη ικανότητα να αναζητούν ενδείξεις και πληροφορίες μέχρι να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ζυγός: Δικαστής
Το σύμβολο του Ζυγού είναι το σύμβολο της Δικαιοσύνης και δεν είναι απλώς μια σύμπτωση. Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού έχουν προδιάθεση για ακεραιότητα, ειλικρίνεια και αλήθεια. Είναι γρήγοροι στο να αναλάβουν ευθύνες και ακόμη πιο γρήγοροι στο να απολογηθούν όταν έχουν κάνει λάθος. Καθώς μεγαλώνουν, φυσικά θα στραφούν σε επαγγέλματα που μπορούν να επηρεάσουν το νόμο και να προστατεύσουν τα δικαιώματα των άλλων.

Σκορπιός: Επιχειρηματίας
Τα παιδιά Σκορπιοί έχουν κλίση στις επιχειρήσεις από νεαρή κιόλας ηλικία. Θα βρουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα από κάθε περίσταση, είτε δουλεύοντας τα καλοκαίρια για το χαρτζιλίκι τους, είτε τα Σαββατοκύριακα στην επιχείρηση της οικογένειας. Είναι αστέρια στα οικονομικά και υποφέρουν από σκληρή αυτοκριτική.

Τοξότης: Ανθρωπολόγος

Τα παιδιά Τοξότες αγαπούν την περιπέτεια, τα ταξίδια και την εξερεύνηση. Θα μπορούσαν να περάσουν την ημέρα τους ψάχνοντας να βρουν απολιθώματα ή παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ. Η αγάπη τους για τον πολιτισμό και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται οι άνθρωποι, θα τους καθοδηγήσει προς μια καριέρα στην ανθρωπολογία, όπου θα μπορούν να επισκεφθούν μακρινά μέρη και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους.

Αιγόκερως: Επιστήμονας
Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου έχουν λαμπρό μυαλό! Μπορούν να βρουν καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα που άλλοι δεν μπορούν να λύσουν. Αγαπούν τα αποδεικτικά στοιχεία και είναι επιρρεπείς σε υποθέσεις, καθιστώντας την επιστήμη ισχυρή για εκείνους. Εάν τους δοθεί η σωστή ενθάρρυνση, μπορούν να αναπτύξουν θεωρίες που μπορεί κάποια μέρα να αλλάξουν τον κόσμο!

Υδροχόος: Θεραπευτής
Ο Υδροχόος, από τη φύση του, εκπέμπει σε διαφορετική συχνότητα απ’ ό,τι τα υπόλοιπα ζώδια. Οι Υδροχόοι έχουν μια σχεδόν ψυχική διαίσθηση που τους καθοδηγεί. Τα παιδιά Υδροχόοι τείνουν να είναι φοβερά ονειροπόλα που δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να κάνουν τους άλλους να χαμογελούν. Όταν φτάσουν στην ενηλικίωση, θα έχουν εξερευνήσει πολλές σφαίρες μεταφυσικής και υπερφυσικής και θα έχουν έντονο ενδιαφέρον για τα φυτά, τα βότανα και εναλλακτικούς τρόπους για να θεραπεύσουν το σώμα και το μυαλό.

Ιχθύς: Καλλιτέχνης
Οι δημιουργικοί Ιχθείς εμπνέονται φυσικά από οποιοδήποτε μέσο τους επιτρέπει να εκφραστούν. Είτε γράφουν ποίηση, συνθέτουν μουσική ή ζωγραφίζουν μια εικόνα, θέλουν να το μοιραστούν με όλη την καρδιά τους με τον υπόλοιπο κόσμο. Ως ζωγράφοι είναι εξαιρετικά προικισμένοι και μπορούν να παράγουν έργα τέχνης που εμπνέουν τους άλλους.