Το στερνό “αντίο” στον Θέμο Αναστασιάδη από τη σύζυγο και τα παιδιά του

Χθες, Κυριακή 27 Ιανουαρίου, σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στη Κηφισιά, η οικογένεια, ο δημοσιογραφικός, ο πολιτικός και ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρέτισαν το Θέμο Αναστασιάδη που πέθανε μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο.

Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, συνοδεία των τριών παιδιών τους, της 21χρονης Αλίκης και των 14χρονων διδύμων, Βύρωνα και Φιλιώ, πιασμένοι όλοι μαζί χέρι χέρι έδιναν κουράγιο ο ένας στον άλλο, προσπαθώντας να αντέξουν στο στερνό “αντίο” του αγαπημένου τους προσώπου που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Τι αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου για την παρουσία των παιδιών του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του

Μάλιστα, η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην χθεσινή παρουσία στην κηδεία των τριών παιδιών του Θέμου Αναστασιάδη που τα λάτρευε και προσπαθούσε πάντα το καλύτερο για αυτά.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: «Μπαίνοντας στον Ιερό Ναό είδα τη Βασιλική με τα τρία τους παιδιά, τη μεγάλη τους κόρη και τα διδυμάκια τους. Τρεις ψιλόλιγνες, υπέροχες φιγούρες, η μία δίπλα στην άλλη, αξιοπρεπείς. Η Βασιλική με αυτή την αγέρωχη κορμοστασιά, είναι μια λεπτεπίλεπτη γυναίκα πολύ ψηλή, ευθυτενής, με αυτή την ολόλευκη επιδερμίδα και αυτή την αδιανόητη πραότητα, ένιωθες ότι είχε μια γαλήνη μέσα της. Βέβαια, πολύ ταλαιπωρημένη, συντετριμμένη. Η Βασιλική έχει περάσει αυτόν τον Γολγοθά δίπλα στον Θέμο, δύο ολόκληρα χρόνια. Με τον άντρα της να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία όλο αυτό το διάστημα και τους τελευταίους μήνες να παίρνει μια αγωγή για την αντιμετώπιση του πόνου και όχι για την ίασή του, για να μπορέσουν απλά να τον ανακουφίσουν μέχρι να καταλήξει.

Η στιγμή που εγώ λύγισα ήταν αυτή. Όταν είδα τον έναν δίπλα στον άλλον, τα παιδάκια που είναι 14 ετών, σαν την κορούλα μου, καθόντουσαν μαζί με τη μεγάλη τους αδερφή δίπλα στη μαμά, το ένα δίπλα στο άλλο, τόσο ντελικάτα παιδάκια με δακρυσμένα μάτια. Κι εκεί σκέφτηκα έχει φύγει ένας άνθρωπος… και μου ήρθαν όλες οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Θέμος επειδή ο ίδιος γινόταν ασπίδα για την οικογένειά του και τους προστάτευε από όλα- και κάποιοι αυτές τις μέρες έδειξαν μια μικροψυχία δίχως να σκεφτούν ότι αυτός ο άνθρωπος έχει μια οικογένεια που μένει πίσω. Αυτή είναι η εικόνα που μου έμεινε πιο έντονα».