Το συγκλονιστικό σκίτσο για τα 3 παιδιά και την Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι της οικογένειας (φωτό)

Το συγκλονιστικό σκίτσο για τα 3 παιδιά και την Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι της οικογένειας (φωτό)

Καθημερινά πλήθος κόσμου περνάει από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, για να αφήσει λουλούδια, μηνύματα για την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ζωγραφιές…

Τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή μέσα σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια. Διαδοχικές αποκαλύψεις που μετρέτρεψαν την υπόθεση σε ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ.

Με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της Τζωρτζίνας και να αναμένονται νέα στοιχεία για τα άλλα δύο αγγελούδια που χάθηκαν.

Τα τρία κοριτσάκια με τη μορφή αγγέλων κοιτάζουν από τον ουρανό τη μητέρα τους που προσάγεται από τους αστυνομικούς. Το ανατριχιαστικό σκίτσο κολλήθηκε πάνω στο παιδικό παράθυρο, έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο εμπνευστής του θέλησε να καταθέσει τη σκέψη του σε ότι αφορά στην πόλύκροτη υπόθεση, υπό το πρίσμα των τριών αθώων ψυχών. Οι περαστικοί απο το σημείο, στέκονται και το κοιτούν μουδιασμένοι. Εδώ και ημέρες η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα θυμίζει το πόσο κοντά, πόσο δίπλα μας, μπορει να είναι ο εφιάλτης…

Τις εικόνες μετέδωσε η ιστοσελίδα της Πάτρας thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

6.5 μηνών Ίριδα: Γιατί υπάρχουν 2 αιτίες θανάτου – Το μοιραίο πανάκι και οι αντιφάσεις – Προσεχώς νέα σύλληψη;

“Είμαι 1000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας” δηλώνει η Δήμητρα – Τι συνέβη τελικά στην Ίριδα;

Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης – “Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές” λέει η γιαγιά