Αρχική Νέα Βαριά η "καμπάνα" για 2 μαθητές του Γυμνασίου Μαραθώνα που έκαναν άγριο bullying σε συμμαθητή τους

Βαριά η "καμπάνα" για 2 μαθητές του Γυμνασίου Μαραθώνα που έκαναν άγριο bullying σε συμμαθητή τους

Μπορεί η Δευτέρα 6 Μαρτίου να ήταν αφιερωμένη στο θλιβερό φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού σε μια προσπάθεια να αφυπνιστούν γονείς και παιδιά και να εμπεδώσουν μια και καλή ότι τέτοια περιστατικά είναι καταδικαστέα και απαράδεκτα όπου κι αν συμβαίνουν εντούτοις η ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα για ακόμη μια φορά συνταράσσεται από ένα νέο κρούσμα bullying.

Ειδικότερα, θύμα ενδοσχολικής βίας έπεσε μαθητής της 1ης τάξης του Γυμνασίου Μαραθώνα από δύο συμμαθητές του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iRafina.gr, μαθητές της 1ης Γυμνασίου την περασμένη Παρασκευή, πήραν τα ρούχα από συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου και τον έβγαλαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μετά από Συμβούλιο των Καθηγητών του Σχολείου, αποφασίστηκαν οι αποβολές των δύο μαθητών. Ο ένας από αυτούς αποβλήθηκε οριστικά από το σχολείο, ενώ ο άλλος για 5 ημέρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.