Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα»

Στο πλατό της εκπομπής, «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για την καραντίνα, την κόρη της Εύα, αλλά και τις σκέψεις της για ένα δεύτερο παιδί με το σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο.

Σχετικά άρθραΧαμόγελα ξανά για τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Νικολέττα Ράλλη: «Δεν βίωσα τη μητρότητα όσο ρομαντικά την παρουσιάζουν στις ταινίες»

Για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, είπε η ηθοποιός: «Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση πολύ στενή. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν κάτι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».

Στη συνέχεια εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί δεν αφήνει την κόρη της να δει σειρές τη: «Ο τρόμος και ο φόβος μου είναι να μην δει ή διαβάσει κάτι για εμένα. Δεν την αφήνω να δει πράγματα για εμάς. Δεν την αφήνω να δει τα σήριαλ που παίζει. Ο μόνιμος καβγάς μας είναι γιατί δεν την αφήνω να δει το Σόι ενώ το βλέπουν οι φίλες της. Από το καλοκαίρι και μετά το βλέπει».

Για την αγάπη της μικρής Εύας για τα ζωάκια, είπε: «Μια μέρα έλειψα να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα μετά σπίτι μου δύο ψάρια, δύο πουλάκια και τον Όλαφ. Το πρωινό μου είναι μια τρέλα, να πάρω τον Όλαφ να τον κατεβάσω να φάει, μετά να κάνω τον καφέ μου, μετά να με φωνάξει η Εύα. Έχει την ευθύνη του, πηγαίνει να καθαρίσει εκείνη, τον προσέχει. Μόλις πήραμε το μικρό σκυλί, η Εύα δέθηκε περισσότερο με το μεγάλο, τη Ρόζα. Του μιλάει συνέχεια, του λέει πόσο το αγαπάει και ότι δεν χρειάζεται να ζηλεύει».

Πώς βιώνει τη δεύτερη καραντίνα

Η Βάσω Λασκαράκη περιέγραψε και το πώς βιώνει την δεύτερη αυτή καραντίνα: «Πέρυσι ήταν πιο εύκολα. Τώρα έχω αρχίσει λίγο να έχω μια αμφιθυμία, μια αμφισβήτηση. Αρχίζουν τα συναισθήματα να μπερδεύονται πια. Το βιώνω και μέσα από την κόρη μου. Καταλαβαίνεις μέσα από αντιδράσεις τους ότι και τα παιδιά έχουν κουραστεί και δεν ξέρουμε πώς θα βγει όλα αυτό μετά. Οι φίλες και η παρέα της είναι το πρόβλημα της. Έχουμε επιλέξει δύο φίλες της που μπορούμε να βλέπουμε. Είμαστε λίγο περιορισμένα. Θέλει να έρχεται μαζί στο σούπερ μάρκετ ή όπου πηγαίνω. Η έξοδος της είναι ό, τι μετακινηθεί από το ένα σπίτι στο άλλο για να δει τον μπαμπά και έτσι σπάει τη ρουτίνα της».

Η σχέση της με την κουζίνα

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις ώρες που περνάει στην κουζίνα η ίδια και ο σύζυγός της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος: «Είμαστε αρκετές ώρες την κουζίνα. Στην πρώτη καραντίνα ήμασταν μόνο στην κουζίνα. Τώρα έχουμε επεκταθεί και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Σε όλο το σπίτι υπάρχει φαγητό. Συνήθως περισσευούμενο. Κάνω ταπεράκια αλλά πόσο να δίνω πια;» σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Πάντα μαγείρευα αλλά με τον Λευτέρη δεν μπορώ να κάνω και πολύ εντυπωσιασμό. Καταρχάς μου έχει πετάξει τη χύτρα, δεν περνάω πολύ καλά. Μου έχει εξηγήσει όλους τους λόγους. Έχουμε εξελιχθεί σε άλλες καταστάσεις».

Προστασία στο διαδίκτυο

Η Βάσω Λασκαράκη συμμετέχει στη δράση του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς διαδικτύου με στόχο να ενημερωθούν γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά για το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια το διαδίκτυο.

«Δεν πρέπει να τρομάζουμε τα παιδιά, ότι το διαδίκτυο είναι κάτι κακό. Είναι κάτι χρήσιμο, είναι στη ζωή μας. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με αυτό θέλοντας και μη. Το θέμα είναι να είναι τα παιδιά υπό την επίβλεψη των γονιών και να μην τα τρομάζουμε. Να μιλάμε μαζί τους, να τους ενημερώνουμε που πρέπει να μπαίνουν και που όχι. Θέλει μια διακριτικότητα από τους γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά, γιατί είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα» ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η ηθοποιός