Βάσω Λασκαράκη: Πώς ανακοίνωσαν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην κόρη τους ότι χωρίζουν

Στην εκπομπή «Μαμάδες» θα είναι καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη την Κυριακή 11/4 και απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στο Happy day. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που ανακοίνωσαν με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμτσέλη το διαζύγιο στην κόρη τους, Εύα, αλλά και το γνώρισε το νέο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο στη μικρή.

Σχετικά άρθρα: Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα»

Ορφέας Αυγουστίδης: “Ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων”

«Συμβουλευτήκαμε μία ψυχολόγο και μία παιδοψυχολόγο»

Για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πώς το χειρίστηκαν, ανέφερε: «Καμία απόφαση διαζυγίου δεν είναι εύκολη. Καθίσαμε κάτω, βάλαμε στην άκρη τις διαφορές που είχαμε, συμβουλευτήκαμε μία ψυχολόγο και μία παιδοψυχολόγο, μας είπαν πώς πρέπει να το χειριστούμε, τι πρέπει να πούμε, ποιες αντιδράσεις να περιμένουμε και πιστεύω ότι αυτό μας βοήθησε πολύ. Πρώτα απ’ όλα στη δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε γιατί εκείνη τη στιγμή πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος, πρέπει να αφήσεις στην άκρη και να πας ως γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί».

Η γνωριμία της κόρης της με το νυν σύζυγό της

«Η Εύα γνώρισε αρχικά τον Λευτέρη σε φιλικό επίπεδο. Είχαμε κατέβει στην Κρήτη για διακοπές και είχαμε μείνει περίπου δύο μήνες και εκεί τον γνώρισε στην παρέα, κοινωνικά. Μετά από 2-3 μήνες που γυρίσαμε στην Αθήνα κάναμε κάποια κουβέντα, ερχόταν μας έβλεπε και εκεί της είπα ότι η μαμά με τον Λευτέρη είναι σύντροφοι και ότι αποφάσισαν να φτιάξουν μαζί τη ζωή τους. Ήταν δεκτική και έκανε ερωτήσεις», είπε.

Όσο για το ποια είναι η αντίδραση της κόρης της στο ενδεχόμενο να αποκτήσει αδερφάκι, ανέφερε: «Πολλές φορές ρωτάει για ένα δεύτερο αδερφάκι γιατί και οι πιο πολλοί φίλοι της έχουν. Τώρα δεν ξέρουμε πώς θα το εκλάβει αν κάποια στιγμή συμβεί».