Βήματα…ελπίδας! Ο 5χρονος Χριστόφορος περπατά ξανά και χαρίζει δάκρυα συγκίνησης (video)

Ο 5χρονος Χριστόφορος είναι ένα γενναίο παιδάκι που το τελευταίο διάστημα παλεύει με το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, έναν από τους σπανιότερους παιδικούς όγκους του εγκεφάλου. Το παιδί βρίσκεται εδώ και 6 μήνες με την οικογένειά του σε ένα εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο στην πόλη Monterrey του Μεξικού. Το αγγελούδι  ανταποκρίνεται στις θεραπείες . Αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Η αρχική κινητοποίηση ήταν εντυπωσιακή, και η βοήθεια του κόσμου ανέλπιστη για τη συνέχιση των ακριβών θεραπειών. Ομως, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι την πλήρη ίαση του μικρού Χριστόφορου.

Με σημερινό της post η μητέρα του παιδιού, Αναστασία Βασκούδη, ενημερώνει ότι ο 5χρονος Χριστόφορος κατάφερε να ξαναπερπατήσει αψηφώντας τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που του είχε προκαλέσει μια φλεγμονή. Η χαρμόσυνη αυτή είδηση συνοδεύεται και από το βίντεο όπου καταγράφει αυτά του τα βήματα και το οποίο μας χαρίζει δάκρυα συγκίνησης! Ευχόμαστε ολόψυχα το παιδί να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει γερός και δυνατός στη χώρα μας.

Το συγκλονιστικό post της μαμάς του:

Βήματα…..ελπίδας!

Δεν μπορώ να μην μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μας!

Ο Χριστόφορος, μετά από δύο μήνες πλήρους αδυναμίας να περπατήσει λόγω της φλεγμονής που είχε δημιουργηθεί….περπάτησε ξανά μόνος του χωρίς να χρειάζεται καμία βοήθεια από εμάς!!

Και σκεφτόμουν…..πως κάτι τόσο αυτονόητο για όλους μας μπορεί να αποτελέσει επίτευγμα για κάποιον!

Είμαστε χαρούμενοι , τόσο μα τόσο περήφανοι για αυτόν και φυσικά γεμάτοι ευγνωμοσύνη !

Όπως λέει και η αγαπημένη μου Λιάνα Τελειώνη (Liana Theodoros Telioni):
«…..είμαι ευγνώμων για όλα όσα υπάρχουν στην ζωή μου, για όλους τους ανθρώπους που έρχονται στον δρόμο μου, για όλα τα θαύματα που καθημερινά συμβαίνουν και για εκείνα που περιμένω να συμβούν. Είμαι ευγνώμων για αυτά που είμαι, που έχω και που κάνω. Είμαι ευγνώμων που είμαι Εσύ και Είσαι εγώ….προσφέρω το άρωμα της ευγνωμοσύνης μου, που πηγάζει από τον κήπο της απεριόριστης αγάπης Σου, σε όλους και σε όλα, σε χαρές και λύπες, σε επιτυχίες κι αποτυχίες, σε δώρα και απώλειες, σε παρελθόν, παρόν και μέλλον……..»

Σας εύχομαι από την καρδιά μου όλοι να βιώνετε μικρές ή μεγάλες χαρές και επιτεύγματα!

Με πολλή αγάπη

Αναστασία

Βήματα…..ελπίδας!Δεν μπορώ να μην μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μας!Ο Χριστόφορος, μετά από δύο μήνες πλήρους…

Gepostet von Anastasia Vaskoudi am Donnerstag, 8. Februar 2018

Δείτε το video με τα πρώτα του βήματα: