Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας!: Συγκινεί η αφιέρωση στις κόρες του

Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας!: Συγκινεί η αφιέρωση στις κόρες του

Για μια ακόμα φορά εθνικά υπερήφανους μας έκανε πριν από μερικά λεπτά ο κορυφαίος Λευτέρης Πετρούνιας που με την εξαιρετική του εμφάνιση στους κρίκους κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο, αποσπώντας επάξια το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ένα μικρό μόνο βηματάκι του κατά την προσγείωση του στέρησε το χρυσό, ωστόσο η νίκη του είναι σπουδαία και ο ίδιος έσπευσε να τη μοιραστεί με τους θαυμαστές του μεν, αλλά περισσότερο από όλα με τα δύο κοριτσάκια του που οπωσδήποτε παρακολουθούσαν τον μπαμπά τους από την τηλεόραση.

Δείτε εδώ την καταπληκτική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια:

“Στην Ελλάδα και στις κόρες μου!”

“Στην Ελλάδα και στις κόρες μου, τη Σοφία και την Ελένη” ήταν η γεμάτη συναισθηματική φόρτιση απάντηση του Λευτέρη Πετρούνια, όταν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ερωτήθηκε πού αφιερώνει το μετάλλιο, αποδεικνύοντας πως πέρα από σπουδαίος αθλητής είναι και ένας εξαιρετικός μπαμπάς που δεν βγάζει από το μυαλό του τα δύο κοριτσάκια του.

Ο ίδιος πρόσθεσε, ότι έχει μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα που δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, ωστόσο νιώθει δικαίωση που περά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε (με χειρουργείο, πανδημία κλπ), τα κατάφερε για ακόμα μια φορά.

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, τη Βασιλική, που είναι στο πλευρό του, στο Τόκιο, και την ομάδα του. Υποσχέθηκε δε, ότι “δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, πρέπει να κλείσει με πρώτη θέση!”

Δείτε τις δηλώσεις του:

Διαβάστε ακόμα:

Νάντια Μπουλέ: Μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες μετά τον τοκετό και τις πρώτες μέρες με το μωρό

Δωρεάν είσοδος σήμερα σε αυτές τις οργανωμένες παραλίες της Αττικής

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το συγκλονιστικό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου που πρέπει μικροί-μεγάλοι να δούμε! (video)