Νάντια Μπουλέ: Μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες μετά τον τοκετό και τις πρώτες μέρες με το μωρό

Νάντια Μπουλέ: Μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες μετά τον τοκετό και τις πρώτες μέρες με το μωρό

Στις 16 Ιουλίου η Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά ενός υγιέστατου κοριτσιού και από εκείνη την ημέρα η ίδια δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για τη ζωή με το μωρό, αλλά και κάνοντας αποκαλύψεις για τις στιγμές που προηγήθηκαν μέχρι να το φέρει στον κόσμο.

Πρόσφατα, λοιπόν, απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους, η ίδια είπε ότι ενώ η διαδικασία του τοκετού της ήταν σχετικά εύκολη, οι ημέρες που ακολούθησαν την δυσκόλεψαν πολύ:

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: «Ήρθε η ώρα, σπρώξε»» έγραψε η ίδια, ενώ όταν follower τη ρώτησε για τους πόνους μετά τον τοκετό, εξομολογήθηκε:

«Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό».

Η ζωή μετά…

Σε αναρτήσεις της νέας μανούλας, διαβάζουμε, ότι οι πρώτες ημέρες με το μωρό είναι όπως ακριβώς προβλέπεται: Έχοντας χάσει την αίσθηση του χρόνου και με ελάχιστο ύπνο!