Αρχική Νέα To Χαμόγελο του Παιδιού για το 14 μηνών μωρό που βρέθηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα της πλ. Αττικής

To Χαμόγελο του Παιδιού για το 14 μηνών μωρό που βρέθηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα της πλ. Αττικής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα το χαμόγελο του Παιδιού τοποθετείται αναφορικά με το σημερινό συμβάν όπου 14 μηνών μωρό βρέθηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα της πλ. Αττικής. Η φωτιά στο διαμέρισμα φέρεται νε ξεκίνησε από αερόθερμο.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού έχει ως εξής:

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η τραγική είδηση για το 14μηνών βρέφος που βρέθηκε μόνο του κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποιήθηκε άμεσα και κοινωνική λειτουργός του οργανισμού βρέθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2016, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας (16 χρόνων τότε) είχε μεταβεί μόνη της σε Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τη μητέρα της για κακοποίηση και παραμέληση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε άμεσα δίπλα στην 16χρονη και την μετέφερε σε Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τότε, η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε απομακρύνει την 16χρονη από την οικογένειά της και είχε δώσει την επιμέλειά της στην μητρική γιαγιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει στις αρμόδιες αρχές τη διαθεσιμότητά του για την κάλυψη των αναγκών των 3 ανήλικων παιδιών της οικογένειας και μένει στην Εισαγγελία Ανηλίκων να διερευνήσει την υπόθεση και να αποφασίσει για το καλύτερο μέλλον των παιδιών.

Αν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι κάποιο παιδί παραμελείται καλέστε ανώνυμα στην "Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056" που λειτουργεί καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο και δώστε τέλος στο μαρτύριό του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.