Χαμός σε σχολείο του Βόλου: Εισέβαλε και απειλούσε με μαχαίρι μαθητές

Ένα άνευ προηγουμένο σκηνικό έλαβε χώρα σήμερα στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου προκαλώντας την αναστάτωση και τον πανικό σε μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς.

Γυναίκα σε αμόκ μπήκε στο σχολείο και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει μαθητές

Μια γυναίκα εισέβαλε εκτός εαυτού στον προαύλιο χώρο του σχολείου και άρχισε να βρίζει και να απειλεί μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μαρτυρίες, μάλιστα, στα gegonota.news αναφέρουν ότι η γυναίκα κρατούσε μαχαίρι, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που μετέβη στο σχολείο και απομάκρυνε την γυναίκα, ενώ αμέσως μετά ο διευθυντής κ. Ευριπίδης Κολτσιδόπουλος ενημέρωσε με e-mail τους γονείς για το περιστατικό, διαβεβαιώνοντας ότι οι μαθητές είναι απόλυτα ασφαλείς.

“Θα σας κάψω ζωντανούς” φώναζε στο προαύλιο του σχολείου η γυναίκα που συνελήφθη με το κουζινομάχαιρο

«Θα σας κάψω ζωντανούς» φώναζε απειλητικά η γυναίκα καθώς όπως ισχυρίστηκε εξαγριωμένη, μια μερίδα παιδιών έκαναν bullying στο παιδί της που φοιτά σε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης. Όπως αναφέρει άτομο από τη μαθητική κοινότητα του σχολείου, τη γυναίκα δεν ήξερε κανένα από τα παιδιά.

«Φώναζε συνέχεια θα σας κάψω, θα σας βάλω φωτιά.

Έλεγε δυνατά το όνομα του παιδιού της, όπως και κάποια ονόματα παιδιών του σχολείου που τα έβριζε και τα απειλούσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι καθηγητές να κλειδώσουν τα παιδιά στις αίθουσες.

Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν βρήκαν μέσα στην τσάντα της αιχμηρό αντικείμενο. Στάλθηκαν email από το σχολείο για το περιστατικό και πώς αυτό αντιμετωπίστηκε».

Διαβάστε επισησ

Έπνιξε την έγκυο γυναίκα του και δύο παιδιά του: Γιατί αυτή η υπόθεση θυμίζει τα Γλυκά Νερά

Το δράμα μίας 6χρονης στη Θεσσαλονίκη: Την άφηναν βρώμικη και να ζητιανεύει ατελείωτες ώρες

Έκκληση για αίμα για μαμά 5 παιδιών που θα υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς

Γυναικοκτονία και παιδοκτονία στην Καβάλα: Προχθές είχαν δικαστήριο για την επιμέλεια του Στέλιου – Η κόντρα και οι καβγάδες