Χανιά: Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τα βασανιστήρια της 15χρονης κόρης από τον πατέρα που την έδενε ακόμα και στο καλοριφέρ

Χειροπέδες σε προπονητή μποξ – 14χρονη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

Στο άκουσμα της είδησης ότι στα Χανιά μια 15χρονη μαθήτρια υπέμενε στωικά και σιωπηλά σε καθημερινή σχεδόν βάση τα χτυπήματα και την κακομεταχείριση του πατέρα της που έφτανε μέχρι του σημείου να τη δέσει στο καλοριφέρ, σοκαριστήκαμε και δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι όλα αυτά συνέβαιναν για χρόνια ολόκληρα χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ενδεικτικά αναφέρονται περιστατικά όπου η κοπέλα παρέμενε κλειδωμένη στο δωμάτιο της κατόπιν απόφασης του πατέρας και μάλιστα ανέφερεται ότι ο πατέρας είχε δέσει την κόρη  με χειροπέδες στο καλοριφέρ του σπιτιού για τιμωρία. Επιπλέον γύρω από την κατοικία του είχαν τοποθετηθεί κάμερες για να ελέγχει ο πατέρας αν και πότε η 15χρονη βγαίνει από το σπίτι.

Κι όμως, η 15χρονη έχοντας πια απαυδήσει από την τραγωδία που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, βρήκε το κουράγιο και μαζί με την μητέρα της πήγαν στο Αστυνομικό τμήμα και αποκάλυψαν τον εφιάλτη που βίωναν στο σπίτι τους.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν, συνέλαβαν το 55χρονο πατέρα που σήμερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretapost.gr οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί με τις κατηγορίες της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης κατακράτησης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι το κορίτσι φέρει εκτεταμένες εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα. Η 33χρονη μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε νωρίτερα να μιλήσει.