Φρίκη στα Χανιά: Πατέρας έδενε με χειροπέδες την 15χρονη κόρη του στο καλοριφέρ – Μια απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Το δικό της Γολγοθά βίωνε σιωπηλά και αδιαμαρτύρητα μια 15χρονη κοπέλα η οποία μην αντέχοντας άλλα τα φρικτά βασανιστήρια και τα οργισμένα ξεσπάσματα του πατέρας της έσπασε τη σιωπής της και κατήγγειλε μαζί με την μητέρα της στις Αστυνομικές Αρχές το μαρτύριο της.

Όλα συνέβησαν στα Χανιά όπου ζει η οικογένεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 56χρονος πατέρας ασκούσε στην 15χρονη κόρη του ενδοοικογενειακή βία όχι μεμονωμένα αλλά κατ’ επανάληψη γεγονός που οδήγησε την κόρη να ξεσπάσει και να ζητήσει βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ενδεικτικά αναφέρονται περιστατικά όπου η κοπέλα παρέμενε κλειδωμένη στο δωμάτιο της κατόπιν απόφασης του πατέρας και μάλιστα ανέφερεται ότι ο πατέρας είχε δέσει την κόρη  με χειροπέδες στο καλοριφέρ του σπιτιού για τιμωρία. Επιπλέον γύρω από την κατοικία του είχαν τοποθετηθεί κάμερες για να ελέγχει ο πατέρας αν και πότε η 15χρονη βγαίνει από το σπίτι.

Μαμά και κόρη βρήκαν τη δύναμη και το κουράγιο να αποκαλύψουν τον εφιάλτη που εξελίσσονταν μέσα στο σπίτι τους και η Αστυνομία ανέλαβε δράση.  Ο 56χρονος συνελήφθη ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την αστυνομία.