Χωρί ρεύμα η μισή Αττική – Πού υπάρχουν προβλήματα – Τι δηλώνει η ΔΕΔΔΗΕ

Χωρί ρεύμα η μισή Αττική - Πού υπάρχουν προβλήματα - Τι δηλώνει η ΔΕΔΔΗΕ

Η κακοκαιρία “Ελπίς” τελικά μόνο προβλήματα προκάλεσε, διότι εκτός από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους μέχρι και αυτή τη στιγμή -κάποιοι από αυτούς δεν έχουν φτάσει στα σπίτια τους- υπάρχουν χιλιάδες σπίτια με διακοπή ρεύματος εδώ και ώρες.

Περισσότερες από 14 ώρες, πολλές περιοχές της χώρας, παραμένουν χωρίς ρεύμα, με τους πολίτες να είναι σε απόγνωση γιατί, μεταξύ άλλων, δεν μπορούν και να ζεσταθούν εν μέσω κακοκαιρίας ή άνθρωποι με προβλήματα υγείας, κινδυνεύουν. Τι δηλώνει ο ΔΕΔΔΗΕ; Πως δεν μπορεί να φτάσει έως τα σημεία των βλαβών!

Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Πάλληνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφάδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα, Άγιος Δημήτριος, Πειραιάς είναι μόνο μερικές από τις περιοχές της Αττικής που λόγω της κακοκαιρίας έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

5.000 βλάβες περίπου

Οι βλάβες είναι περίπου 5.000, αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει αδυναμία, λόγω των αποκλεισμένων δρόμων, να φτάσει στα σημεία όπου υπάρχουν οι βλάβες. Και αν δεν ανοίξουν οι δρόμοι, δεν μπορεί να υπάρξει και χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης των βλαβών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν άτομα με προβλήματα υγείας που κινδυνεύουνενώ η ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει αδυναμία.

Συνολικά τα προβλήματα με το ρεύμα εντοπίζονται σε 23 περιοχές της Αττικής. Ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει πως δεν μπορεί, λόγω των αποκλεισμένων δρόμων, να φτάσει στα σημεία όπου υπάρχουν οι βλάβες.

Ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, είπε πως τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στα βόρεια προάστια. Ο ίδιος, περιγράφοντας τη δυσκολία στην κίνηση των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ είπε ότι και ο ίδιος δυσκολεύτηκε να φτάσει στο κέντρο επιχειρήσεων, στη Μεταμόρφωση.

Διαβάστε επίσης

Γονιός με το παιδί του αγκαλιά περπάτησε 2,5 χλμ. μέχρι να βγει από την Αττική Οδό (βίντεο)

Το μήνυμα της Νίκης Κεραμέως για τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης

Μαρούσι: Τραυματίστηκε δασκάλα που πήγε στο σχολείο να κάνει τηλεκπαίδευση