Χτύπησαν φοιτητή γιατί είχε αυτοκόλλητα με την ελληνική σημαία και την Παναγία στην τσάντα του

Χαλκίδα: "Έφυγε" 45χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών

Ένα απίστευτο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστοι γρονθοκόπησαν σπουδαστή του εμπορικού ναυτικού στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law &Order γιατί είχε αυτοκόλλητα στην τσάντα της πλάτης του με την ελληνική σημαία και την Παναγία.

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν ο 26χρονος πήγε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων για να επισκεφθεί τη βιβλιοθήκη. Αφού μελέτησε αυτά που ήθελε τη στιγμή που έβγαινε στο προαύλιο του Πανεπιστημίου μια ομάδα επτά ατόμων που είδε τα αυτοκόλλητα στο σακίδιο του ξεκίνησε την επίθεση.

Αρχικά τον έβρισαν και στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας του άρπαξαν το σακίδιο από την πλάτη του. Μάλιστα στην προσπάθεια του να αντισταθεί τον χτύπησαν και του έσπασαν το ρολόι. Η μανία των νεαρών εναντίον του σταμάτησε αφού του ξεκόλλησαν τα αυτοκόλλητα από το σακίδιο.

Ο νεαρός έντρομος έτρεξε στην έξοδο και μόλις βγήκε στην Πατησίων πήρε τηλέφωνο την αστυνομία. Πλήρωμα περιπολικού έφτασε στο σημείο και ο 26 χρόνος τους περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: lawandorder.gr/

Διαβάστε επίσης σήμερα: 

Καταγγελία στα Χανιά: Καθηγήτρια καταπλακώθηκε από σχολικό πίνακα την ώρα του μαθήματος

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού από τα Τέμπη

«Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου»: Τα πρώτα λόγια της Δανάης Μιχαλάκη μετά τη γέννηση της κόρης της