Χυμός καρπούζι και πεπόνι

Η θερμοκρασία έχει “ανέβει” και όλοι αναζητούμε δροσερά καλοκαιρινά ροφήματα που θα μας ενυδατώσουν αλλά και θα μας ξεδιψάσουν. Ανοίξαμε το ψυγείο μας και βλέποντας ότι έχουμε καρπούζι και πεπόνι, σκεφθήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας, την συνταγή μας για έναν απίθανο καλοκαιρινό χυμό.

Βάλτε στον κάδο του μίξερ 400 γρ. καρπούζι σε κομμάτια χωρίς κουκούτσια, 400 γρ. πεπόνι σε κομμάτια χωρίς κουκούτσια, 10 γρ. χυμό λάιμ και πολτοποιήστε 30 δευτερόλεπτα. Σερβίρετε αμέσως με λίγα παγάκια.