Αρχική Infokids Συνταγές Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι

Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι

Διανύουμε αυτή την εποχή του χρόνου που τα φρούτα είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε με πολλούς τρόπους σε κρέμες, παγωτά και δροσιστικά ζελέ. Σήμερα, θα φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα ένα νόστιμο ζελέ ροδάκινο που ενθουσιάσει όλη την οικογένεια και είναι μια όμορφη πρόταση για γλυκό όταν τα παιδιά ζητάνε παγωτό!

Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ροδάκινο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 ροδάκινα κομμένα σε μικρούς κύβους
1/2 φλ. τσαγιού χυμό ροδάκινο

Εκτέλεση

Διαλύετε τη σκόνη του ζελέ σε δύο ποτήρια βραστό νερό και αφήνετε το μείγμα να μισοκρυώσει. Ρίχνετε σε μικρή φόρμα φόρμα του κέικ ή σε μικρή φόρμα, λίγο από το ζελέ, ίσα ίσα να καλύψει τον πάτο και τη βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Προσθέτετε στο υπόλοιπο ζελέ το γιαούρτι και τα ροδάκινα και ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομογενές μείγμα. Βγάζετε τη φόρμα από την κατάψυξη και αδειάζετε μέσα το μείγμα του γιαουρτιού. Ολοκληρώνετε το γλυκό στρώνοντας από πάνω τα σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με χυμό ροδάκινο. Το βάζετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για τουλάχιστον 2 ώρες. Για να το σερβίρετε, βυθίζετε τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε βραστό νερό και αναποδογυρίζετε το γλυκό σε πιατέλα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter