Ζένια Μπονάτσου: Οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε μαζί με τον αξέχαστο μπαμπά της Βλάσση

Η Ζένια Μπονάτσου εγγονή της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, και κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, ;έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και με κάθε ευκαιρία μοιράζεται με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί του.

Ήταν μόλις 7 χρονών όταν ο ταλαντούχος μπαμπάς της “πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων” σε ηλικία μόλις 54 ετών και η απώλειά του την έχει σημαδέψει.

Σήμερα, δημοσίευσε στα stories της στο Ιnstagram μια σειρά από φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε

«Μαμά, ο μπαμπάς θα πεθάνει»: H Ζένια περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του Β. Μπονάτσου

Πριν λίγα χρόνια μάλιστα, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή η Ζένια έλυσε” τη σιωπή της και εξομολογήθηκε τις τραγικές στιγμές που προηγήθησαν λίγο πριν το χαμό του μπαμπά της.

«Όλο αυτό έγινε μπροστά μου. Ήταν γύρω στις 4 το πρωί και για κάποιο λόγο εγώ έχω ξυπνήσει, η μητέρα μου ήταν κρυωμένη και ο πατέρας μου της έφτιαχνε ένα χαμομήλι και τραγούδαγε και σφύραγε. Λέω στη μάνα μου γιατί δεν κοιμάστε και μου λέει είναι ο πατέρας σου δίπλα πήγαινε λίγο να τον δεις. Εκεί που παίζαμε και γελάγαμε, για κάποιο λόγο κάτι με πιάνει και φεύγω γρήγορα, μπαίνω στο δωμάτιο και της λέω “μαμά, ο μπαμπάς δεν είναι καλά”. Δεν είχε γίνει τίποτα ακόμα, το ένιωσα. Της λέω μαμά ο μπαμπάς δεν θα ζήσει. Μου λέει τι είναι αυτά που λες παιδί μου και με πήραν τα κλάματα» λέει και συνεχίζει:

«Αφού φέρνει ο πατέρας μου το χαμομήλι στη μάνα μου, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνέει και της φωνάζει “Μάρθα, Μάρθα”. Αρχίζει να μην μπορεί να αναπνέει, από τοίχο σε τοίχο κουτούλαγε και λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου. Η μάνα μου έπαιρνε τηλέφωνο τους γιατρούς, εγώ να προσπαθώ να δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα να κάνω κι εγώ. Οι γιατροί ήρθαν μετά από μισή ώρα και μέχρι να τον πάρουν και να τον πάνε στο νοσοκομείο… Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο μας είπαν ότι δεν ζει».

«Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο εγώ δεν το είχα πιστέψει. Συνειδητοποίησα ότι πλέον ο πατέρας μου δεν ζει όταν μας άνοιξαν το ψυγείο. Εκεί τον είδα προτελευταία φορά. Τελευταία φορά τον είδα πια στην κηδεία».