Αρχική InfoTeens Sports Σχολή ορειβασίας για αρχάριους

Σχολή ορειβασίας για αρχάριους

Τις απαραίτητες τεχνικές και τυπικές διαδικασίες που χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για μια ανάβαση σε βουνό με ή χωρίς χιόνι θα διαδάξει σε ενδιαφερόμενους που δεν έχουν εμπειρία με το βουνό ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών (ΣΕΟ) Αθήνας, στη σχολή για αρχάριους που ξεκινά για το 2012.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 4 Γενάρη και το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 14 του ίδιου μήνα.

Για την σχολή αρχαρίων ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι ο ρουχισμός και κυρίως παπούτσια (μπότες). Ο υπόλοιπος εξοπλισμός παρέχεται από τον σύλλογο.

Ο ΣΕΟ συστήνει στους ενδιαφερόμενους να μην αγοράσουν εξοπλισμό πριν την πρώτη συνάντηση γνωριμίας γιατί τότε θα ενημέρσουν τους συμμετέχοντες για όσα είναι απαραίτητα για τη σχολή.

Η σχολή διαρκεί 5 Σαββατοκύριακα και γίνεται σε βουνά σχετικά κοντά στην Αθήνα (1-5 ώρες οδικώς).

Σημειώνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και φαγητού δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της σχολής.

Στις ενδιάμεσες Τετάρτες γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα στα γραφεία του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εκπαιδευτή Αντωνόπουλο Αντώνη στο 6944602348 ή με τον Στρατή Αντώνη στο τηλέφωνο 6974300858

Το πρόγραμμα της σχόλης
14-15/1 Δίρφυ
28-29/1 Βελούχι
11-12/2 Παρνασσός
25-26-27/ Βαρδούσια
10-11/3 Γκιώνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.