Οι συντελεστές του Disney On Ice «μιλούν» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο infokids.gr

Αυτήν τη χρονιά η Disney On Ice μας ξεναγεί στο μαγικό πάρκο της Disneyland μαζί με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, σε ένα ταξίδι γεμάτο γέλιο και περιπέτεια! Οι Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Pluto, Baloo, οι πριγκίπισσες Χιονάτη και Σταχτοπούτα, o Stitch, η οικογένεια των Απίθανων και ο Buzz Lightyear ζωντανεύουν στον πάγο και μας μαγεύουν!

Τι θα δείτε: Σε αυτήν την φαντασμαγορική παραγωγή, οι Μickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy και Pluto αποφασίζουν να πάνε διακοπές στο πάρκο της Disneyland. Εκεί η μία κωμική σκηνή διαδέχεται την άλλη μέσα από τις αλλεπάλληλες γκάφες της παρέας. Η εμφάνιση όμως της κακιάς μάγισσας χαλάει όλη την διασκέδαση και ο Μickey πρέπει να φωνάξει επειγόντως την οικογένεια των Απίθανων να τους σώσει!
Από την συνάντηση του Mickey και της Minnie με την Αλίκη και τον Τρελοκαπελά, τον Stitch και τον Buzz Lightyear μέχρι την ξενάγηση στα πιο δημοφιλή θεάματα του πάρκου -όπως το Space Mountain και το «It’s a Small World»-, κάθε στιγμή του show από το υπέροχο πατινάζ, τον εξαιρετικό φωτισμό και τα εκθαμβωτικά κοστούμια-όλα έχουν σχεδιαστεί για να αποτυπώσουν την διασκέδαση, και την ατμόσφαιρα του πάρκου της Disneyland με έναν μοναδικό τρόπο!

Πότε & Πού θα το δείτε: Από 19 έως 28 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO)

Αναλυτικά:Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 19:00
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 12.00 ,16:00, & 19.30
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 12.00, 16.00 & 19.30
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 19:00
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου DAY OFF
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 19:00
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 19:00
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 19:00
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 12:00, 16.00 & 19.30
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 12:00, 16.00 & 19.30

Τι λέει ο παραγωγός: H «Περιπέτεια στην Disneyland» μεταφέρει στο κοινό όλη την ατμόσφαιρα του πάρκου μαζί με την παρέα του Mickey σε μιά παράσταση που όπως λέει ο παραγωγός Kenneth Feld «είναι γεμάτη εκπλήξεις αλλά παράλληλα έχει και τα οικεία και αγαπημένα στοιχεία της Disney».

Τι λέει ο σκηνοθέτης: Η σκηνοθέτης Patty Vincent χρησιμοποίησε τις δικές της αναμνήσεις και εμπειρίες για να δημιουργήσει το σκηνικό και την ατμόσφαιρα του πάρκου.« Επισκέφθηκα την Disneyland θέλοντας να δείξω στο κοινό τις μικρές λεπτομέρειες, τους φανοστάτες, τα ανθισμένα παρτέρια, τα όμορφα παγκάκια-καθώς και το πως βιώνουν οι επισκέπτες το πάρκο» μας λέει και συμπληρώνει: «Η επίσκεψη στο πάρκο με έκανε πάλι παιδί και ήθελα να μεταφέρω την ίδια αίσθηση και στον κόσμο που θα δει την παράσταση».

Τι λέει ο υπεύθυνος κοστουμιών: Ο Scott Lane-υπεύθυνος για τα υπέροχα κοστούμια της παράστασης συμπληρώνει: «Βασίστηκα σε όλες τις παιδικές μου αναμνήσεις για να μπορέσω να αποδώσω το κλίμα της εποχής (αρχές δεκαετίας 60). Ένα από τα πουκάμισα που σχεδίασα είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που φόραγα παιδί!».

Τι λέει ο φωτιστής: Για να αποδοθούν με τον καλύτερο τρόπο οι μυστηριώδεις και γοητευτικές ιστορίες της Disneyland επιστρατεύτηκε ο βραβευμένος με Emmy Σχεδιαστής φωτισμού Peter Morse. O Morse χρησιμοποίησε όλη την δεξιοτεχνία και την εμπειρία του μεταφέροντας την εικόνα και το συναίσθημα αυτούσια στην παράσταση. «Ο φωτισμός δίνει στο σκηνικό του show όλα τα απαραίτητα στοιχεία της αυθεντικότητας. Σε κάποιες σκηνές «παίξαμε» με τον φώτα. Για παράδειγμα στην σκηνή με το τραίνο διαφυγής του ορυχείου φτιάξαμε σιδηροδρομικές γραμμές πάνω στον πάγο χρησιμοποιώντας φωτιστικά εφέ! Με αυτό τον τρόπο το κοινό ζει πραγματικά την εμπειρία του Big Thunder Mountain Railroad-ένα από τα πιο δημοφιλή θεάματα στο πάρκο της Disneyland.

Τι λέει η χορογράφος: Η χορογράφος Cindy Stuart ερεύνησε τα εικονικά θεάματα στην Disneyland για να μπορέσει να αποδώσει τα κινητικά εφέ όπως ακριβώς παρουσιάζονται στο πάρκο. Πειρατές και μαϊμούδες στροβιλίζονται και χορεύουν σε τρεις βασικές κοφτές επαναλαμβανόμενες κινήσεις. «Τα κινητικά εφέ στο πάρκο πάντα προσελκύουν τον κόσμο γιατί είναι πολύ ρεαλιστικά» λέει η Stuart και συνεχίζει «Αυτό που είναι τέλειο με τα κινητικά εφέ στο show είναι ότι οι χαρακτήρες πραγματικά ζωντανεύουν».

Προπώληση: σε PUBLIC, METROPOLIS, www.showhat.gr, www.tickethour.com και στο 2111 805555