Αρχική Σχολή Γονέων 10 πράγματα αντιμετωπίζουν καθημερινά όσοι γονείς έχουν 3χρονα παιδιά!

10 πράγματα αντιμετωπίζουν καθημερινά όσοι γονείς έχουν 3χρονα παιδιά!

Η ζωή με ένα νήπιο είναι αναμφισβήτητα γεμάτη εκπλήξεις και φυσικά καθόλου βαρετή. Όταν δε το 3χρονο σας είναι λίγο παραπάνω ζωηρό από άλλα παιδάκια τότε η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει περιπετειώδης και γεμάτη προκλήσεις, από το πώς θα καταφέρετε να το ηρεμήσετε και να το βάλετε για ύπνο μέχρι πώς θα αποφύγετε τις μεταξύ σας διαμάχες.

Η ηλικία των 3 ετών είναι λίγο δύσκολα διαχειρίσιμη για τους γονείς καθώς τα παιδιά χρειάζονται ακόμη τη βοήθεια των γονέων για να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά τους καθήκοντα. Από την άλλη όμως είναι η ηλικία που πλέον έχουν σχηματίσει τις πρώτες τους απόψεις για τον κόσμο και θέλουν να κάνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτό που τους έχει μπει στο μυαλό.

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα 10 πιο συνηθισμένα πράγματα που θα συμβούν σε γονείς με παιδιά ηλικίας μόλις 3 ετών!

1. Αν τους δώσετε μια μπανάνα και αυτή κοπεί στα 2, τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τη φάνε.

2. Θέλουν να τα πάρετε αγκαλιά όταν είστε ξεθεωμένοι και θέλουν να περπατάνε μόνα τους όταν βιάζεστε να πάτε κάπου.

3. Μια από τις αγαπημένες φράσεις τους είναι το "Δεν μπορώ...." και το χρησιμοποιούν όσο συχνότερα μπορούν. "Δεν μπορώ να φάω", "Δεν μπορώ να κοιμηθώ", "Δεν μπορώ να κάνω μπάνιο".

4. Είναι "κουρασμένα" ή "πονάει η κοιλιά τους" όταν έρχεται η στιγμή να κάνουν κάτι που δεν θέλουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.