Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα γέλιου με 3 video που θα σας φτιάξουν σίγουρα το κέφι!

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου σήμερα και τίποτα δεν μας κάνει να γελάμε και να χαιρόμαστε περισσότερο από τα μωράκια που ανακαλύπτουν τον κόσμο.

Για να γιορτάσουμε, λοιπόν, την σημερινή ημέρα σας παρουσιάζουμε τρία video με μωρά που θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε χωρίς εκείνα να το καταλαβαίνουν.

Μωράκια με γονείς, θείους, γιαγιάδες. Μαθαίνουν να περπατούν, να παίζουν μουσική, να τρώνε, να χορεύουν με τον πιο γλυκό και συνάμα αστείο τρόπο!

Πολύ γέλιο προκαλούν και οι αθώες φάρσες που μπορεί να κάνουν οι γονείς στα παιδιά τους, όπως η παρακάτω. Βέβαια, η περίπτωση αυτή ενέχει τον κίνδυνο το παιδάκι σας να θυμώσει και να στεναχωρηθεί. Ευτυχώς στο video που ακολουθεί το κοριτσάκι πήρε το αστείο των γονιών της ελαφρά…

https://twitter.com/Peepsarejerks/status/980399751702204416?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmikropragmata.lifo.gr%2Fta-20-tis-imeras%2F15-mikropragmata-pou-isos-sou-ftiaksoun-ti-diathesi-simera-tetarti-18%2F

Το τελευταίο video μας είναι κλασικό, το έχετε ξαναδεί πολλές φορές, αλλά δεν παύει να προκαλεί γέλιο. Το μωράκι και η… πούδρα!

Wait for it ….#funny #baby

Gepostet von Funny Baby Videos am Donnerstag, 23. April 2015