7χρονη έκανε αίτηση εργασίας στη Google – Δείτε τι απάντησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

Εάν ρωτήσετε τα περισσότερα 7χρονα παιδιά τι θα ήθελαν να γίνουν όταν μεγαλώσουν, θα σας απαντήσουν από αστροναύτες και πυροσβέστες μέχρι σταρ του σινεμά και της μουσικής. Όμως, αυτό που μόνο θέλει η 7χρονη Chloe Bridgewater είναι να εργαστεί στη Google!

Μάλιστα, το χαριτωμένο κοριτσάκι έστειλε μια επιστολή στα γραφεία της εταιρείας, σημειώνοντας ότι αυτή είναι η δεύτερη επιστολή που έχει γράψει ποτέ μετά το γράμμα που έστειλε τα Χριστούγεννα ατον Άγιο Βασίλη! Και μαντέψτε… όχι μόνο πήρε απάντηση από την εταιρεία, αλλά ο ίδιος ο CEO της Google, Mr. Sundar Pichai, ήταν εκείνος που έστειλε στη μικρή την επιστολή.

Η Chloe πήρε την απόφαση να γράψει στη Google, ύστερα από ερώτηση που έκανε στο μπαμπά της για το ποιο επάγγελμα θα εξασκεί αν δεν ήταν ψυκτικός. Τότε εκείνος της έδειξε φωτογραφίες από τα γραφεία της Google στη Silicon Valley κι από εκείνη τη στιγμή η μικρή ήξερε ότι αυτή είναι η δουλειά των ονείρων της! Έτσι, την ενθάρρυνε να γράψει την επιστολή αλλά κανένας από τους δύο δεν περίμενε ότι θα είχαν απάντηση και μάλιστα τόσο σύντομα.

Στην επιστολή εξέφραζε το ενδιαφέρον της να εργαστεί σε ένα μέρος «όπου μπορείς να καθίσεις πάνω σε πουφ και να κατέβεις σε άλλον όροφο με τσουλήθρα». Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι έχει εμπειρία στη χρήση tablet, τα ρομποτικά παιχνίδια, το κολύμπι, την ορθογραφία, την ανάγνωση και τις προσθαφαιρέσεις και ότι «οι δάσκαλοι λένε στη μαμά και το μπαμπά ότι είναι πολύ καλή στην τάξη».

«Ο μπαμπάς μου είπε ότι αν συνεχίσω να είμαι καλή και να μαθαίνω πράγματα, μια μέρα θα είμαι σε θέση να δουλεύω στη Google. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την επιστολή μου, έχω στείλει μόνο μία ακόμη κι αυτή ήταν για τον Άγιο Βασίλη», έκλεισε το γράμμα της η μικρή.

«Πιστεύω ότι αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να ακολουθείς τα όνειρά σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου – από μια θέση εργασίας στη Google μέχρι την κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανυπομονώ να λάβω την αίτηση εργασίας σου όταν τελειώσεις το σχολείο!», αναφέρει η επιστολή που έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Google, την οποία ο πατέρας της μικρής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn και το Twitter και έγινε viral.