Aγωνία στη Λαμία: Στο Νοσοκομείο «Παίδων» μεταφέρθηκε 7χρονος με κορωνοϊό

Ηράκλειο: Μια μαθήτρια παλεύει για τη ζωή της - Πώς θα την στηρίξουμε

Η παραλλαγή Όμικρον συνεχίζει να εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα στην Ελλάδα και είναι ζήτημα χρόνου να εκτοπίσει πλήρως τη Δέλτα.

Στο Νοσοκομείο «Παίδων» μεταφέρθηκε 7χρονος με κορωνοϊό

Ώρες αγωνίας για 7χρονο από τη Λαμία που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα  Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr από τους γιατρούς αξιολογήθηκε η προληπτική μεταφορά του σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Αγία Σοφία».

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει στην παρούσα φάση αν το παιδί έχει νοσήσει από τη μετάλλαξη «όμικρον» ή την προηγούμενη αυτή της «δέλτα», οι αριθμοί όμως επιβεβαιώνουν ότι και οι δύο μεταλλάξεις δεν κάνουν καμία διάκριση στις ηλικίες.

Διαβάστε επίσης:

Κεραμέως: “Αν δεν άνοιγαν τα σχολεία δεν θα εντοπίζαμε τα κρούσματα” – Η τηλεκπαίδευση πάντα διαθέσιμη

Το πόρισμα της Δικαιοσύνης για την 7χρονη Θωμαΐδα που “‘εσβησε” από αλλεργικό σοκ μετά από κέρασμα στο σχολείο

Σε αυτές τις περιπτώσεις ενεργοποιείται η τηλεκπαίδευση στα σχολεία