“Ανάψτε ένα κερί και προσευχηθείτε για την κόρη μου”: Συγκλονίζει ο μπαμπάς της 7χρονης που νοσηλεύεται με αλλεργικό σοκ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη για τέταρτη μέρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η 7χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο που υπέστη αλλεργικό σοκ από μπακλαβαδάκι κέρασμα που έφαγε στο σχολείο. Το κοριτσάκι έχασε σφυγμό, με τη ζωή της να κρέμεται από μια λεπτή κλωστή. Οι γιατροί που την εξέτασαν μίλησαν για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό αφού η μικρή υπέστη 4 φορές ανακοπή.

Προσευχηθείτε να σωθεί το παιδί μου

Ο μπαμπάς της 7χρονης σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha μίλησε για την μάχη που δίνει η μικρή για τη ζωή της και απευθύνει έκκληση προς όλους μας ώστε να προσευχηθούμε για να γίνει το θαύμα και η κόρη του να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ειδικότερα, ο μπαμπάς είπε “Είναι δύσκολα τα πράγματα. Οι γιατροί παλεύουν νύχτα μέρα. Πιστεύω είναι θέλημα Θεού τώρα. Το παιδί δίνει μεγάλη μάχη, είναι θέλημα Θεού τώρα. Αγωνίζονται οι γιατροί. Αν μπορεί, όποιος μπορεί ένα κεράκι…Είναι δυνατή πέρασε τέσσερις ανακοπές. Τώρα οι γιατροί παλεύουν“.

«Το ήξερε και ήταν πολύ ευαισθητοποιημένο παιδάκι. Ήταν η κακιά η ώρα» σημείωσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Μέσω του LIVE NEWS, ο πατέρας της 9χρονης δηλώνει συγκινημένος για τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει.

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έχει σταθεί τόσο πολύ και προσευχόμαστε όλοι να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Καλή δύναμη σε όσους περνάνε τέτοιες καταστάσεις και δεν έχω να πω κάτι άλλο» πρόσθεσε.

Το 9χρονο κοριτσάκι βρίσκεται σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων με την κατάσταση της υγείας της να εμφανίζει σταθεροποιητικές τάσεις.