Αντέγραψε διαδικτυακό challenge: 8χρονη μαθήτρια κράτησε την αναπνοή της και λιποθύμησε

8χρονη μαθήτρια

Επικίνδυνο challenge έστειλε 8χρονη στο νοσοκομείο.

Ένα ακόμα διαδικτυακό challenge καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να κρατήσουν την αναπνοή τους, που έκανε την εμφάνισή της στο εξωτερικό πριν από λίγο καιρό και έφτασε και στη χώρα μας. Στο συγκεκριμένο challenge, κάποιος καταγράφει σε βίντεο τον εαυτό του να κρατάει την αναπνοή του περισσότερο από το κανονικό και δείχνει πως αντιδρά σε αυτό.

Αυτό το challenge προσπάθησε να κάνει 8χρονη μαθήτρια στην αυλή του σχολείου με τις φίλες της, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να χτυπήσει το κεφάλι της.

Η μητέρα της μίλησε στο Mega λέγοντας:  «Πάω να την πάρω το μεσημέρι από το σχολείο και μου λέει “κοιμήθηκα στην αυλή και είδα ένα όνειρο. Είδα ότι κοιμόμουν σε ένα πολύ μαλακό κρεβατάκι από πάνω είχα όπως έχουν οι άγγελοι το φωτοστέφανο, αστεράκια, συννεφάκια”. Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πιάνω το κεφάλι της, τούμπανο το πίσω μέρος».

«Κατάλαβε και η ίδια το μέγεθος της σοβαρότητας και φοβήθηκε. Της είπαν οι γιατροί “λένα λεπτό παραπάνω και δεν θα ξυπνούσες”» πρόσθεσε.

Τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει

«Η παροδική μείωση της οξυγόνωσης και της αιμάτωσης μπορεί να προκαλέσει είτε προσωρινά προβλήματα μπορεί όμως και να οδηγήσει σε απώλεια της ζωής ή και σε μόνιμες νευρολογικές βλάβες», ανέφερε η παιδίατρος Άννα Παρδάλη.

Διαβάστε επίσης σήμερα: 

Καταγγελία στα Χανιά: Καθηγήτρια καταπλακώθηκε από σχολικό πίνακα την ώρα του μαθήματος

Χτύπησαν φοιτητή γιατί είχε αυτοκόλλητα με την ελληνική σημαία και την Παναγία στην τσάντα του

«Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου»: Τα πρώτα λόγια της Δανάης Μιχαλάκη μετά τη γέννηση της κόρης της