Αντωνία Φιλίππα Γιαννακoπούλου: Η 17χρονη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας

Αντωνία Φιλίππα Γιαννακόπουλου: Kατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας

Θρίαμβος για την 17χρονη Αντωνία -Φιλίππα Γιαννακοπούλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας  στο Μαυροβούνιο.

Στους χθεσινούς τελικούς η Αντωνία-Φιλίππα μπήκε στο ρινγκ αποφασισμένη για τη νίκη και με μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση κέρδισε την αντίπαλό της από την Τουρκία 3-0 στα σημεία.

Αντωνία Φιλίππα Γιαννακόπουλου: Kατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πρωτάθλημα Ευρώπης Νέων – Νεανίδων Πυγμαχίας, από την πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής Αντωνία – Φιλίππα Γιαννακοπούλου ο  Αντιδημάρχος Παιδείας και Αθλητισμού, του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, δήλωσε:

«Ο μεγάλος Ευρωπαϊκός θρίαμβος της πρωταθλήτριας της Παναχαϊκής Φωτεινής – Φιλίππα Γιαννακοπούλου ήρθε μετά από μια σειρά σημαντικών επιτυχιών Πατρινών αθλητριών και αθλητών, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, για να επιβεβαιώσει την ποιότητα του Πατραϊκού αθλητισμού και να μας δώσει μεγάλη χαρά κι αισιοδοξία, που τα χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ.

Η κοινωνία μας χρειάζεται τέτοια φωτεινά παραδείγματα για να τραβήξει μπροστά. Ευχαριστούμε την Φωτεινή – Φιλίππα Γιαννακοπούλου, τον προπονητή της Νίκο Πλέα, την Παναχαϊκή και την οικογένεια της για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν κι ευχόμαστε στην πρωταθλήτρια μας να συνεχίσει με ορμή στο δρόμο των επιτυχιών, ανοίγοντας τον διάπλατα στις επερχόμενες γενιές».

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία μέχρι τις 6 το απόγευμα – Μίνι βρεφονηπιακοί μέσα σε επιχειρήσεις: Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

“Kαι το όνομα αυτού…Νικηφόρος”: Μιχάλης Οικονόμου & Γιώργος Μακρής βάφτισαν τον γιο τους

Νίκος Γαλάνης: Ο πολυβραβευμένος δάσκαλος από την Αργολίδα έγινε… “παγκόσμιος”!