Αρπαγή 10χρονης: Τι αποκάλυψε η μαθήτρια για το τρίτο πρόσωπο

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή φέρεται να περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές και στον αδελφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη είδε και τρίτο πρόσωπο. Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχο ισχυρισμό, περί τρίτου ατόμου, είχε προβεί και ο αδερφός της μικρής μαθήτριας.

Η ανήλικη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή. Πρόκειται για έναν μαύρο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Η 33χρονη που κρατείται για την υπόθεση κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- απάντησε ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της κοπέλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.