Αυτό είναι το μυστικό όπλο για να κερδίσουμε τη μάχη με τις ψείρες!

Αυτό είναι το μυστικό όπλο για να κερδίσουμε τη μάχη με τις ψείρες!

Μαζί με την επιστροφή στα σχολεία, επιστρέφει κάθε χρόνο και ένας μόνιμος εφιάλτης για γονείς και παιδιά.

Οι ψείρες που κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να τις υποτιμήσει, καθώς μεταφέρονται πανεύκολα από το ένα παιδικό κεφαλάκι στο άλλο, προκαλώντας τρομερή φαγούρα και ενόχληση, ενώ, τα τελευταία χρόνια είναι και σχετικά δύσκολες στην αντιμετώπισή τους. Τώρα, όμως μπορείτε να νιώθετε σιγουριά, επιλέγοντας ένα αποτελεσματικό αντιφθειρικό, χωρίς χημικά και αρώματα, όπως το Hedrin.

Μάχη με τις ψείρες; Έχεις το Hedrin!

Επειδή αρκεί μια μόνο ψείρα ή ένα αυγό για να ξεκινήσει η μόλυνση στο κεφάλι του παιδιού σας, φέτος προστατεύστε τα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αρκεί μια εφαρμογή 2 φορές την εβδομάδα με το προληπτικό spray conditioner Hedrin Protect & Go και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες δεν θα πλησιάζουν στα μαλλιά των μικρών μας. Γιατί πάντα η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία.

Το Hedrin χάρη στον φυσικό του μηχανισμό δράσης, σκοτώνει τις ψείρες χωρίς να αναπτύσσει ανθεκτικότητα, αφήνοντας τους μικρούς μας φίλους να συνεχίσουν τις σκανταλιές τους χωρίς φαγούρα και ενοχλήσεις.

Από το προληπτικό spray conditioner Hedrin Protect & Go με υπέροχο άρωμα πορτοκάλι & μάνγκο, που σταματά τη μόλυνση πριν καν ξεκινήσει ενώ παράλληλα ξεμπερδεύει τα μαλλάκια, μέχρι την εντατική αντιμετώπιση με το Hedrin Plus Spray, που εξολοθρεύει τις ψείρες και τα αυγά τους μέσα σε 15 λεπτά και το αξιόπιστο και οικονομικό Hedrin Solution, όποιο προϊόν κι αν επιλέξετε έχετε το κεφάλι σας αλλά και του παιδιού σας ήσυχο!

Κάθε προϊόν είναι απόλυτα φιλικό για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής των παιδιών και είναι κατάλληλο και για μωράκια από 6 μηνών ή ακόμα και για εγκύους.

Η λύση είναι απλή και η πρόληψη απλούστερη!

Χρησιμοποίησε άφοβα το προἵόν Hedrin που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού σου, χωρίς να σπαταλάς χρόνο με χτενάκι και χρησιμοποιώντας το όσο συχνά απαιτείται σε περίπτωση επαναμόλυνσης.

Ο τακτικός έλεγχος του κεφαλιού του παιδιού σας είναι η πιο απλή πρόληψη κατά της μόλυνσης.

Αγαπητές μαμάδες, κρατήστε μόνο τις χαρούμενες στιγμές από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για τα παιδάκια σας και… τις ψείρες όσο γίνεται πιο μακριά!

 

Ροή Ειδήσεων