Αυτό είναι το προφίλ της μητέρας της 12χρονης – Στο «Παίδων» τα 6 ανήλικα παιδιά της – «Ήταν παρατημένα στον αυτόματο»

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε η μητέρα της - Ραγδαίες εξελίξεις

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό είναι η ίδια της η μητέρα, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.

Η 37χρονη καλείται να εξηγήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην υπόθεση, την ώρα που τα έξι ανήλικα παιδιά της με εισαγγελική παραγγελία βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων και εξετάζονται από ειδικούς.

Καλείται να εξηγήσει τι ρόλο έπαιξε στη ζωή της κόρης της και αν είναι αθώα, όπως δηλώνει, γιατί δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά να καταλάβει τι γινόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ποια είναι η μητέρα των 8 παιδιών

Η γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει ήδη οκτώ παιδιά.  Τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής.

Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του Ηλία Μίχου και στη συνέχεια έφερνε περιστασιακά στο μαγάζι τη 12χρονη κόρη της για θελήματα και δουλειές.

Το προφίλ της 37χρονης μητέρας στο social media

Η φωτογραφία του προφίλ της στον λογαριασμό της στο Facebook δείχνει μια όμορφη, νέα γυναίκα, με λεπτά χαρακτηριστικά.

Μέσα από το προφίλ της εκδήλωνε δημόσια την αγάπη της και την περηφάνεια για τα παιδιά της. Τα εκθείαζε για τις επιδόσεις τους στα αθλήματα και τη μουσική. 

Όμως είναι άξιο απορίας πώς μια νέα μάνα 37 ετών, εξοικειωμένη με τα social media,  δεν αντιλήφθηκε και δεν πήρε θέση, όταν η 12χρονη κόρη της ανέβαζε στο TikTok κουτιά με πανάκριβα κινητά και πολλά χρήματα σκορπίσμενα στο πάτωμα, εικόνες που δε συνάδουν με την ηλικία της.

Στο νοσοκομείο «Παίδων» τα έξι ανήλικα παιδιά

Τα ανήλικα παιδιά, με προφορική εισαγγελική εντολή, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», συνοδεία της μεγαλύτερης αδελφής τους που ειναι 19 ετών.  Πρόκειται για έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κοριτσια. Οι ηλικιες τους ειναι 16 , 15, 12, 10, 8 και 7 ετών. Η αρχική εκτίμηση της εικόνας τους δείχνει καλή, ωστώσο θα υποβληθούν σε πλήρη παιδιατρικό και παιδοψυχιατρικό έλεγχο.

«Τα παιδιά ήταν παρατημένα στον αυτόματο»

Γείτονας του 53χρονου μίλησε στο Mega και αποκάλυψε ότι τα παιδιά της οικογένειας ήταν παρατημένα.  «Εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι εκδίδει το παιδάκι, αλλά γενικώς αυτή η οικογένεια δεν ήταν οικογένεια. Δεν είχανε καλή εικόνα στην περιοχή εδώ πέρα, αλλά κανείς δεν ασχολιόταν κιόλας για να μιλήσει», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε ότι τα παιδιά ήταν «παρατημένα στον αυτόματο».

«Τα παιδιά τα βλέπανε συνέχεια στην πλατεία παρατημένα στον αυτόματο, να το πούμε έτσι.», είπε ο γείτονας

Διαβάστε επίσης:

Τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι: Τι πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε ακριβή αποτελέσματα

Webinar για γονείς και εκπαιδευτικούς «Μαθαίνοντας τα παιδιά πώς να προστατεύουν το σώμα τους και να λένε όχι!» (19/10)

Το μοναδικό συμπλήρωμα που βγάζει την οικογένειά μου… ασπροπρόσωπη κάθε χειμώνα

Πώς είναι δυνατόν ένας άνδρας να βιάσει ένα παιδί; Οι επιστήμονες απαντούν