Διαγωνισμός ζωγραφικής The Art Dose και Infokids.gr: Οι μικροί ΜΕΓΑΛΟΙ νικητές!

Με μεγάλο ενθουσιασμό, περισσό κέφι και μπόλικο μεράκι, οι μικροί αναγνώστες του Infokids.gr έβαλαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα δυνατά τους και, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα ατελείωτα διαδικτυακά τους μαθήματα, επιδόθηκαν στην τέχνη της ζωγραφικής προκειμένου να συμμετάσχουν στον πρωτότυπο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Infokids.gr σε συνεργασία με την γκαλερί/κατάστημα έργων τέχνης ΤΗΕ ART DOSE στη Γλυφάδα.

Οι μικροί καλλιτέχνες κλήθηκαν να δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένα από τις θεματικές ενότητες της εντυπωσιακής έκθεσης Wonderland που παρουσιάζει αυτό το διάστημα η γκαλερί, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα αληθινό έργο τέχνης μεγάλης αξίας, του διάσημου καλλιτέχνη Ανδρέα Ψαράκου!

Η αρχική ιδέα ήταν να υπάρξουν ΔΥΟ μεγάλοι νικητές που θα κερδίσουν από ένα έργο τέχνης ο καθένας. Οι ζωγραφιές που έστειλαν τα παιδιά, όμως, ήταν τόσο πολλές και εντυπωσιακές που η Curator της γκαλερί κ. Νίκη Καποπούλου, η οποία ανέλαβε και τον ρόλο του κριτή, αποφάσισε πως τελικά οι νικητές θα είναι ΤΕΣΣΕΡΙΣ!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους παρακάτω μικρούς μας φίλους:

Δείτε εδώ τα έργα ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Οι 4 νικητές του μεγάλου διαγωνισμού έχουν ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του infokids.gr σχετικά με την παραλαβή του δώρου τους!

Ευχαριστούμε όλους για τη μεγάλη συμμετοχή και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!