Διοργανώστε το πιο “ψαγμένο” παιδικό πάρτι στο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας!

Όλοι οι γονείς θέλουμε να έχουν τα παιδιά μας όμορφες αναμνήσεις από τα γενέθλιά τους κι έτσι προσπαθούμε να διοργανώνουμε τέλεια πάρτι, ώστε να περνάνε καλά και να τους μένουν αξέχαστα.

Αν, λοιπόν, φέτος θέλετε να ξεφύγετε από την κλασική επιλογή ενός παιδότοπου και ψάχνετε κάτι εναλλακτικό, σας προτείνουμε να κάνετε το πάρτι στο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας που συνδυάζει την ψυχαγωγία των παιδιών σε έναν καλαίσθητο χώρο πολιτισμού.

Στο κέντρο της Αθήνας, το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, αναδεικνύει και παρουσιάζει στα παιδιά -και όχι μόνον- μια ύψιστης σημασίας αλλά σχετικά άγνωστη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού: την τεχνολογία. Με περισσότερα από 150 λειτουργικά διαδραστικά ομοιώματα και ανακατασκευές εφευρέσεων των αρχαίων Ελλήνων, ταξινομημένα σε 24 θεματικές ενότητες, τα παιδιά θα θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά δημιουργήματα που κληροδότησε η αρχαιοελληνική τεχνολογία στην ανθρωπότητα.

Ποιο παιδί μπορεί να πει “όχι” σε ένα πάρτι γεμάτο επιστήμη, μυστήριο και μεγάλες δόσεις αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας;

Το έμπειρο και άρτια επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό του Μουσείου Κοτσανά θα ετοιμάσει για τους μικρούς του «εφευρέτες» και τους καλεσμένους τους ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα γεμάτο επιστήμη, μυστήριο και μεγάλες δόσεις αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας!

Το Μουσείο δίνει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους του να επιλέξουν για την ξεχωριστή αυτή μέρα ένα από τα τρία προτεινόμενα εορταστικά εργαστήρια!

 • «Τηλεπικοινωνίες και κρυπτογραφία»
 • «Αρχαία ελληνικά παιχνίδια στρατηγικής»
 • «Υπολογιστικές µηχανές της Αρχαιότητας»
 • «Αήρ και ύδωρ» 

Μέσα από τις διαδραστικές ομαδικές δραστηριότητες που προτείνει το Μουσείο στο πλαίσιο του πάρτι, τα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται ενώ παράλληλα αποκτούν γνώσεις και μοναδικές εμπειρίες.

Έχοντας επιλέξει το Μουσείο για την εορταστική εκδήλωση του παιδιού σας να είστε σίγουροι ότι θα του χαρίσετε μια γιορτή που θα τη θυμάται για χρόνια, τόσο το ίδιο όσο και οι καλεσμένοι του.

Το Μουσείο προσφέρει:

Έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αποκλειστικά για τη γιορτή.

– Την εμψύχωση του προγράμματος από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του μουσείου.

– Τις προσκλήσεις

– Στο πακέτο περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες και τα είδη του πάρτι (πιάτα, ποτήρια, κουτάλια, χαρτοπετσέτες, χαρτιά, κορδέλες, σημαιάκια, χρώματα) εκτός από την τούρτα!

Το μουσείο έχει αναλάβει όλη την επιμέλεια της γιορτής για να συνάδει με τη γενικότερη φιλοσοφία του!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κλείσετε το πάρτι σας στο Μουσείο

 • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το πάρτι απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών
 • Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 90 – 120 λεπτά
 • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 παιδιά.
 • Το κόστος ορίζεται ως τιμή πακέτου και ανέρχεται στα 150 ευρώ για  μέχρι 15 παιδιά και 200 ευρώ για 16 μέχρι 30 παιδιά.
 • Προσφέρονται ειδικές εκπτώσεις στο πωλητήριο του Μουσείου Κοτσανά για τα αναμνηστικά δώρα των καλεσμένων σας.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε και τους γονείς στον  εορτασμό υπάρχει η δυνατότητα συντονισμού της περιήγησης με δωρεάν παροχή της ξενάγησης στη έκθεση της επιλογής τους.
 • Πληροφορίες και κρατήσεις καθημερινά 09.00 – 17.00 στα τηλέφωνα: 211 411 0044 & 690 72 92 002

 

 

Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι,

211 411 0044

6907292002