Έφη Αχτσιόγλου: Ο πίνακας του Μονέ και το μήνυμα για τη γέννηση του γιου της

Έφη Αχτσιόγλου: Ο πίνακας του Μονέ και το μήνυμα για τη γέννηση του γιου της

Η Έφη Αχτσιόγλου δεν συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά ωστόσο η περίσταση ήταν ιδιαίτερη. Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη γέννηση του γιου της, τον οποίο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Με την «Ανατολή του Ηλίου» του Μονέ σχολίασε η πρώην υπουργός Εργασίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου τη συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννηση του γιου της.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου

«Σ’ έναν πολύ δύσκολο Αύγουστο για τη χώρα μας αλλά και τον πλανήτη, ο μικρούλης μας κλείνει ένα μήνα ζωής. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις θερμές ευχές σας που μας συντρόφευσαν αυτή την πρώτη περίοδο της ζωής του» έγραψε η Έφη Αχτσιόγλου το απόγευμα της Πέμπτης στο Instagram.

Πρόκειται για το πρώτο μήνυμα της βουλευτού μετά τη γέννηση του γιου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Αχτσιόγλου γέννησε την Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε μαιευτήριο των Αθηνών.

Ο πίνακας

Ο πίνακας του ιμπρεσιονιστή Κλοντ Μονέ, που επέλεξε η Έφη Αχτσιόγλου έχει τίτλο “soleil levant”, δηλαδή Ανατολή ηλίου, χρονολογείται από το 1872 και εκτίθεται μόνιμα στο μουσείο Μαρμοτάν στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου μετά την οριστικοποίηση των πινάκων ΕΣΠΑ

H έγκυος Κλέλια Πανταζή σε μια εκπληκτική υποβρύχια λήψη

Χίος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ένα βρέφος και ένας 12χρονος