Είδηση – σοκ: 5χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν σερβιτόρος του έριξε καυτό νερό

Η κυριακάτικη έξοδος μιας οικογένειας με το 5χρονο παιδί τους για φαγητό σε ταβέρνα στο Παλαιό Φάληρο εξελίχθηκε σε εφιάλτη καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη τα γέλια και την ευθυμία διαδέχθηκαν οι κραυγές πόνου του παιδιού από το καυτό νερό που χύθηκε πάνω του κατά λάθος από έναν σερβιτόρο.

Πώς ο 5χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν έπεσε πάνω του καυτό νερό μέσα σε εστιατόριο

Όπως καταγγέλει η μαμά του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ένας σερβιτόρος έχυσε πάνω στο 5χρονο γιος της κατά λάθος το καυτό νερό κατσαρόλας που κρατούσε στα χέρια του! Μπαμπάς και γιος έβγαιναν εκείνη τη στιγμή από την τουαλέτα όταν ξαφνικά από μια απροσεξία του σερβιτόρου που μετέφερε τη κατσαρόλα – σημειωτέον χωρίς καπάκι- γεμάτη καυτό νερό, αυτό χύθηκε πάνω στο παιδί

«Όταν βγήκαν, προχωρούσε ο γιος μου μπροστά και ο σύζυγός μου ακολουθούσε όταν ξαφνικά βγήκε από την κουζίνα ένας σερβιτόρος κρατώντας στα χέρια του μια ξέχειλη κατσαρόλα με καυτό νερό χωρίς καπάκι. Αυτός προφανώς καιγόταν κι όπως περνούσε ο μικρός, του χύθηκε η μισή κατσαρόλα πάνω στο παιδί μου», λέει η μητέρα του παιδιού στο protothema.gr.

Με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού ο 5χρονος

Το παιδάκι έπαθε εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο στήθος, στα πλευρά, στα χέρια και στις παλάμες. Υπεβλήθη σε χειρουργείο για να καθαριστούν τα εγκαύματα . Νοσηλεύτηκε για 20 μέρες στο νοσοκομείο και χρειάστηκαν 2,5 μήνες για να επουλωθούν οι πληγές.

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τους πόνους που ένιωσε και νιώθει το παιδί μου. Καίμε το δάχτυλό μας και φωνάζουμε από τον πόνο , φανταστείτε τους πόνους που νιώθει ένα πεντάχρονο παιδάκι σε όλο το στήθος και στα χέρια από πάνω μέχρι κάτω», λέει η μητέρα του στο protothema.gr.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους οι γονείς και οι υπεύθυνοι της ταβέρνας

Η μητέρα κατηγορεί τώρα το εστιατόριο για αμέλεια ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα οι υπεύθυνοι του καταστήματος αναγνωρίζουν πως ήταν ένα ατύχημα το οποίο δεν έγινε από πρόθεση. Η υπόθεση όπως όλα δείχνουν θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.