Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για τον ξυλοδαρμό της και του ανήλικου παιδού της

Νεανική παραβατικότητα και ναρκωτικά:

Η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση. Το χρονικό της τραγωδίας που συγκλόνισε τη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 43χρονη διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με άντρα, με τον οποίο είχαν πολυετή διαφορά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 43χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον άνδρα πριν λίγες μέρες, περιστατικό το οποίο φέρεται να είχε καταγγείλει στις Αρχές. Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και έμενε μόνη της στο σπίτι, με τους γείτονες να σημειώνουν ότι δεν είχε κόντρες στο νησί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, περίπου στις 09:30, στην οδό Αίαντος 8. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έφερε δύο τραύματα, στην κοιλιά και το στήθος. Η ΕΛΑΣ εντόπισε δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος. Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες της γυναίκας που άκουσαν τους πυροβολισμούς. Τα αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Διαβάστε επίσης:

PISA 2022: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα των Ελλήνων μαθητών στον διαγωνισμό

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Νέοι με αναπηρία ιδρύουν το δικό τους σχολικό κυλικείο

«Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, έρχονταν οι φίλοι μου εκεί και παίζαμε»