Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το χειρουργείο της 9χρονης Μαρίας- Φωτεινής που δίνει μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στο Νοσοκομείο Παίδων 11χρονος με πνευμονική εμβολή λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια σε ένα 9χρονο κορίτσι από την Πάτρα, την Μαρία- Φωτεινή που πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο.

Τα χρήματα που χρειάζονταν για να καλυφθούν τα έξοδα διαμονής των γονιών της συγκεντρώθηκαν αφού πολλοί άνθρωποι θέλησαν να βοηθήσουν και κατέθεσαν χρήματα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι σωτηρίας

Το ευχαριστώ της οικογένειας της 9χρονης

Η οικογένειά μας εκφράζει τεράστια την ευγνωμοσύνη της για την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση συγγενών, φίλων, όλων των συνανθρώπων μας, που έσπευσαν να συνδράμουν σε εμάς, ακόμη και με το υστέρημά τους, στον αγώνα, που δίνει με γενναιότητα η κόρη μας Μαρία-Φωτεινή. Το απαιτούμενο ποσό, για τα έξοδα της διαμονής μας στο εξωτερικό, έχει συμπληρωθεί και ο λογαριασμός τραπέζης έχει κλείσει.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας, για την τεράστια αγκαλιά και την αγάπη, που δώσατε στο παιδί μας.

Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και ζητάμε τις προσευχές και τις ευχές σας, ώστε το χειρουργείο, στο οποίο θα υποβληθεί η Μαρία-Φωτεινή να είναι επιτυχές και να επιστρέψουμε στην Ελλάδα έχοντας κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αποκατάσταση της υγείας της.

Ο δρόμος θα είναι ακόμα αρκετά μακρύς, μέχρι η Μαρία-Φωτεινή να μπορέσει να απολαύσει μια ζωή, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία της. Ελπίζουμε να παραμείνετε κοντά μας κι όλοι μαζί να είμαστε κοντά στα παιδιά και στους συνανθρώπους, που έχουν ανάγκη.

Άπειρες είναι οι ευχές μας προς εσάς όλους. Να έχετε υγεία και να ευτυχείτε με τις οικογένειές σας.

Η μάχη της 9χρονης Μαρίας Φωτεινής για την υγεία της

Όπως εξηγεί η μαμά της 9χρονης μιλώντας στο thebest.gr , «η Μαρία Φωτεινή γεννήθηκε με ένα νεφρό. Στην πορεία έγινε χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθεί τμήμα του καθώς είχε πάθει σηψαιμία

. Επιπλέον η κύστη της είναι μικρή δεν έχει χωρητικότητα και το χειρουργείο είναι απαραίτητο για να γίνει αυξητική κύστης και από εκεί και πέρα να μπορέσει να πάρει μόσχευμα.

Η νεφρική της λειτουργία αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο και είμαστε λίγο πριν την αιμοκάθαρση. Το χειρουργείο αυτό δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα.

Είναι προγραμματισμένο να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο της Αγγλίας στις 6 Δεκεμβρίου και το χειρουργείο να γίνει λίγες μέρες μετά, στις 13 Δεκεμβρίου».

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για κακοποίηση παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων ΑμΕΑ -Τι καταγγέλλει η Νένα Χρονοπούλου

Πολύτεκνη μητέρα από τον Πόρο «μαγεύει» διεθνώς με τα χειροποίητα υφαντά της!

Rubik’s Cube: Ατελείωτες προκλήσεις για ανήσυχα πνεύματα από την Spin Master