Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ελάτε στον Μουστάκα να δωροτυλίξουμε αγάπη για παιδιά που την έχουν ανάγκη!

Ελάτε στον Μουστάκα να δωροτυλίξουμε αγάπη για παιδιά που την έχουν ανάγκη!

Σε μια μεγάλη «γιορτή δωροπεριτυλίγματος» προσκαλούν, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από τις 10 έως τις 12 το πρωί, τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, στα καταστήματα παιχνιδιών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, στο Περιστέρι, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος αυτής της ενέργειας κοινωνικής ευθύνης της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων, είναι να ετοιμάσουν όλοι μαζί – επισκέπτες και εργαζόμενοι - εκατοντάδες πολύχρωμα, χαρούμενα, καταπληκτικά πακέτα, γεμάτα δώρα από τον Μουστάκα, για τα παιδιά που ζουν με τη φροντίδα της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Ηλιαχτίδας», και της «Λάμψης».

Επειδή, λοιπόν, όλοι ξέρουμε ότι η μισή χαρά του δώρου είναι το ξετύλιγμα του πακέτου, ελάτε το Σάββατο το πρωί στα καταστήματα Μουστάκας, στο Περιστέρι, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη για να… δωροτυλίξουμε με όλη μας την αγάπη τα πιο όμορφα πακέτα, γεμάτα δώρα, που θα δώσουν τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη!

Δ/νσεις καταστημάτων:

- Περιστέρι: Λούβαρη 17 & Χρ. Λαδά (πίσω από τον Σκλαβενίτη)
- Ηράκλειο Κρήτης: Λεωφόρος Καζαντζίδη στη Νέα Αλικαρνασσό
- Θεσσαλονίκη: 11ο χλμ. Δημοσίας Οδού Θεσσαλονίκης-Αεροδρόμιου, Δίπλα στην ΙΚΕΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.