Ένα μεγάλο “μπράβο” στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημ. Σχ. Αγρινίου για τις δράσεις του για τους μαθητές

Ένα μεγάλο "μπράβο" στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημ. Σχ. Αγρινίου για τις δράσεις του για τους μαθητές

Ένας από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που έχουμε ξεχωρίσει για τις δράσεις του, την ενεργό και αδιάκοπη στήριξη της μαθητικής κοινότητας είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Οι γονείς που απαρτίζουν το Σύλλογο συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και τα μέσα, χωρίς να υπολογίζουν χρόνο και κόπο, για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των μαθητών αλλά και να υλοποιηθεί οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει στο σχολικό περιβάλλον.

Κατά κοινή ομολογία είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίουείναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του διδακτικού προσωπικού για ποιοτική και αναβαθμισμένη παιδεία.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το παράδειγμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αυτού του σχολείου αποδεικνύει ότι αν οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να φοιτούν σε σχολεία που θα ξεχωρίζουν όχι μόνο για το εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και για την συνολική τους εικόνα δεν θα πρέπει να επαναπαύονται στα κονδύλια που εξασφαλίζει ο εκάστοτε Δήμος και να περιμένουν πότε οι αρμόδιοι θα φτιάξουν όλα όσα χρειάζεται το σχολείο αλλά αντιθέτως θα πρέπει να γίνουν ενεργά μέλη της σχολικής κοινότητας και να αναλάβουν αρμοδιότητες στο Σύλλογο Γονέων.

Αδράξτε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της αλλαγής που θέλετε να δείτε στον μικρόκοσμο της εκπαίδευσης και το χαμόγελο των μαθητών για όλα όσα θα καταφέρετε θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή σας!

Διαβάστε επίσης:

H Affidea δίπλα στους μαθητές: Τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε προνομιακές τιμές και τις Κυριακές

«Λάκης ο κουκλάκης»: Ένα τρυφερό παραμύθι που θα αγαπήσουν τα μικρά παιδιά

Παιδίατρος: “Η Όμικρον συνδυαστικά με άλλες λοιμώξεις θα οδηγήσει πολλά παιδιά στα νοσοκομεία “