Ένας είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεμπερδεύουμε με τις ψείρες μια και καλή

Ένας είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεμπερδεύουμε με τις ψείρες μια και καλή

Το ξέρατε ότι οι νεαρές ψείρες, οι νύμφες, σε μόλις 10 μέρες από την εκκόλαψή τους, ενηλικιώνονται και μπορούν να κάνουν καινούργια αυγά; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι αν δεν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της φθειρίασης άμεσα, μέσα στις πρώτες ώρες ή ημέρες που το παιδί θα παρουσιάσει συμπτώματα, η απαλλαγή από αυτό αργότερα θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Και -όσοι το έχετε ζήσει το ξέρετε- αυτό είναι το τελευταίο που θέλετε, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

Αντιφθειρικά προϊόντα στο φαρμακείο θα βρείτε πολλά, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το αποτέλεσμα που θα σας προσφέρει ένας ειδικός στην αντιμετώπιση της ψείρας, ο οποίος μάλιστα εφαρμόζει και την πλέον ασφαλή μέθοδο LICE AWAY, χάρη στην οποία οι ψείρες μπορούν να εξαφανιστούν ήδη από το πρώτο ραντεβού.

Γιατί επιλέγουμε τη LICE AWAY

Τα παιδιά υποφέρουν από τις ψείρες και μαζί τους υποφέρουν και οι γονείς, οι οποίοι πασχίζουν να τα βοηθήσουν με τον εφιάλτη κάθε νέας σχολικής χρονιάς, όσο καλύτερα μπορούν. Οι ειδικοί της LICE AWAY το γνωρίζουν καλά αυτό, γι’αυτό και δίνουν εξίσου έμφαση στην ψυχολογία του παιδιού, αλλά και στην απαλλαγή του από το πρόβλημα.

Από την πρώτη στγμή που θα βρεθεί, λοιπόν, το παιδί στον ευχάριστο χώρο της LICE AWAY θα νιώσει ζεστασιά, φιλοξενία και σχεδόν θα ξεχάσει γιατί βρέθηκε εκεί. Για την ακρίβεια, θα το έχει ξεχάσει εντελώς φεύγοντας, με το απαλλαγμένο από τις ψείρες, ανάλαφρο, ολόφρεσκο και μυρωδάτο κεφαλάκι του!

Δεν είναι, όμως, μόνο το ωραίο περιβάλλον και οι συμπαθέστατοι άνθρωποι που σε κερδίζουν στη LICE AWAY, μα και το γεγονός, ότι χάρη στη μέθοδο που εφαρμόζεται εκεί νιώθεις την ασφάλεια, ότι αφήνεις το παιδί σου σε σίγουρα χέρια.

Τα σύγχρονα ειδικά μηχανήματα κι ο εξοπλισμός που διαθέτει η LICE AWAY εγγυώνται την πλήρη εξάλειψη, όχι μόνο των ψειρών αλλά και των αυγών τους, με τρόπο όμως που δεν ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού και δεν επιβαρύνει την υγεία της τρίχας: Μέσω σταθερής ροής αέρα και θερμότητας στο κεφάλι του παιδιού, τα όποια εκκολαπτόμενα ή υπό εκκόλαψη αυγά της ψείρας εξοντώνονται. Έτσι, δεν υπάρχει πια κανένας κίνδυνος εξάπλωσης.

Έπειτα, αφαιρούνται πολύ προσεκτικά τα νεκρά πλέον παράσιτα και τα αχρηστευμένα αυγά τους από το κεφάλι του παιδιού, εντελώς ανώδυνα και αποτελεσματικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lice Away Greece (@liceaway)

Ακολουθεί η εφαρμογή ειδικού πατενταρισμένου προϊόντος που ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής και δημιουργεί ασπίδα προστασίας από τις ψείρες. Πρόκειται για φυτικό και απόλυτα ασφαλές προϊόν που  διαθέτει πιστοποιήσεις από ευρωπαϊκούς φορείς υγείας.

…και ξεμπέρδεψες!

Η διαδικασία ολοκληρώνται με λούσιμο και την εφαρμοφή ενός ειδικού προληπτικού αντιφθειρικού σπρέϊ. Και, φυσικά, μπορεί οι ψείρες να φεύγουν, αλλά το παιδί δεν πάει πουθενά αν δεν κάνει πρώτα και ένα πολύ cool χτένισμα, πριν αποχειρετήσει τη LICE AWAY!

Lice Away Greece

Αναπαύσεως 20, Βριλήσσια, τηλ. 21 3014 4111

Website: liceaway.gr

FB Page: www.facebook.com/liceawaygreece

Instagram: www.instagram.com/liceaway