Φροντιστήριο ή ιδιαίτερο για τα Αγγλικά; Ιδού η απάντηση!

Μεγάλος ο προβληματισμός κάθε νέα σχολική χρονιά -μεγαλύτερος σε καιρούς πανδημίας: Να επιλέξω Φροντιστήριο ή ιδιαίτερα για τα Αγγλικά του παιδιού μου; Ναι, τα ιδιαίτερα αυξήθηκαν τους τελευταίους μήνες (παράνομα στις περισσότερες περιπτώσεις), όμως αφενός το κόστος τους είναι συχνά απαγορευτικό, αφετέρου, όταν πρόκειται για διδασκαλία ξένης γλώσσας, ίδιον της οποίας είναι η επικοινωνία, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αλληλεπίδραση των μαθητών μέσα σε μία σχολική τάξη.

Η ιδανική λύση; Το The English School, ένας μοναδικός χώρος διδασκαλίας Αγγλικών που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί: Ένα υπέροχο περιβάλλον εκπαίδευσης, στο οποίο το παιδί νιώθει σαν στο σπίτι του, πλαισιωμένο μεν από καταξιωμένες εκπαιδευτικούς και συμμαθητές, αλλά με τη λογική της εξατομικευμένης μάθησης, αγκαλιάζοντας ακόμα και τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Tι κάνει το The English School να ξεχωρίζει από κάθε άλλο

Όταν η ειδική παιδαγωγός-ψυχοθεραπεύτρια Βασιλένα Σταυροπούλου διαπίστωσε, ότι υπάρχει ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κενό στην εκμάθηση των Αγγλικών στην Ελλάδα ειδικά από παιδιά μαθησιακές δυσκολίες, συνειδητοποίησε, ότι ήταν επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας ενός νέου χώρου που θα ενσωμάτωνε κάθε μαθητή που θα τον ενέπνεε και θα διεύρυνε τους ορίζοντές του και που τελικά θα τον βοηθούσε να κατακτήσει την ξένη γλώσσα μέσα από την εμπειρία. Έτσι, το 2016 ίδρυσε το The English School και καλωσόρισε τους ανήλικους μα και ενήλικες μαθητές της στον πραγματικό κόσμο της Αγγλικής Γλώσσας.

Μέσα από άρθρα, ταινίες, βιβλία, παιχνίδια και πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας, η καινοτόμα εκπαιδευτική προσέγγιση του The English School βοηθά τους μαθητές να αντιληφθούν και να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα με φυσικό τρόπο, σα να βρίσκονται σε πραγματικές συνθήκες.

Το καλύτερο; Οι τάξεις αποτελούνται από αυστηρά 2-4 άτομα, αξιοποιώντας έτσι ιδανικά και την ομαδικότητα που ενισχύει τη γνώση, αλλά και την δυνατότητα εξατομίκευσης του κάθε μαθητή.

Οι δε ικανότητες των μαθητών αξιολογούνται μόνο μέσω του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις ξένες γλώσσες (CEFR) ξεκινώντας από το επίπεδο Α1 για τους αρχάριους έως το Γ2 για την άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Όσο για τα “μεγαλύτερα” παιδιά προσφέρονται μαθήματα για τους υποψήφιους σε εξετάσεις GMAT/GRE/SAT/PSAT/GED, οι οποίες είναι απαραίτητες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μαθήματα αυτά στοχεύουν στην ενίσχυση των ποσοτικών, λεκτικών και συλλογιστικών δεξιοτήτων μέσω ερωτοαπαντήσεων από προηγούμενα θέματα εξετάσεων και διεξάγονται από την έμπειρη καθηγήτρια κ. Δανάη Σταυροπούλου.

Έμφαση στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

Είναι σπουδαίο να γνωρίζεις, ότι ένας εκπαιδευτικός χώρος τον οποίον εμπιστεύεσαι θα σκύψει με ενδιαφέρον πάνω από κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας μαθητής, αντιμετωπίζοντάς την με τρόπο ολιστικό. Έτσι, οι έμπειροι εκπαιδευτικοί του The English School αναλαμβάνουν, εφόσον κριθεί απαραίτητο, τη διάγνωση τυχών μαθησιακών δυσκολιών, παρέχοντας ειδική εκπαίδευση και συμβουλευτική γονέων, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα. Οι καινοτόμες αυτές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και παρεμβάσεις απευθύνοντας σε μαθητές με ΔΕΠΥ, Δυσλεξία, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Συναισθηματικές Διαταραχές/Διαταραχές Συμπεριφοράς.

Στον ζεστό, φωτεινό χώρο του The English School χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης, αγάπης, φροντίδας, με τους μαθητές να βιώνουν στιγμές βαθιάς γνώσης και ψυχαγωγίας, με τρόπο πρωτότυπο και οπωσδήποτε αποτελεσματικό.

The English School

Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 69, Αιγάλεω

τηλ. 2105617561

Website: el.theenglishschoolsv.com

FB Page: www.facebook.com/TheEnglishSchool18