Αρχική Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις στην Άλγεβρα

ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις στην Άλγεβρα

Σήμερα οι μαθητές των ΕΠΑΛ στο πλαίσιο των Πανελληνίων εξετάστηκαν στο μάθημα της Άλγεβρας.

Θέματα και Απαντήσεις

Το Infokids.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Διακρότημα θα δημοσιεύει τις εκφωνήσεις των θεμάτων, και σταδιακά τις προτεινόμενες λύσεις – απαντήσεις.

Μπορείτε να δείτε τα θέματα που "έπεσαν" στην Άλγεβρα πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΓΕΒΡΑ ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019

Μπορείτε να δείτε τις λύσεις των θεμάτων στον ακόλουθο σύνδεσμο ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΓΕΒΡΑ ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019

Σχολιασμός Θεμάτων στην Άλγεβρα

Τα θέματα των ημερησίων και εσπερινών επαγγελματικών λυκείων ήταν παρεμφερή με τα περσινά, με σημεία αυξημένης δυσκολίας.

Συγκεκριμένα,

Το Α Θέμα κάλυπτε σχεδόν όλη την ύλη της θεωρίας και δεν είχε δυσκολίες.
Το Β Θέμα κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος της ύλης του κεφαλαίου της Στατιστικής και μπορεί να χαρακτηριστεί ως βατό για τους μαθητές.
Το Γ θέμα είχε δυσκολίες και κυρίως στο Γ2, που ο μαθητής θα δυσκολευτεί να αναγνωρίσει το ζητούμενο. Τα υπόλοιπα υποερωτήματα ήταν μέτριας δυσκολίας.
Το Δ Θέμα τέλος ήταν αυξημένης δυσκολίας, και κυρίως τα Δ1, Δ3, Δ4, όπου ο μαθητής θα δυσκολευτεί αρκετά να τα κατανοήσει και να τα επιλύσει.
Γενικά τα θέματα των επαγγελματικών λυκείων μπορούν να χαρακτηριστούν δυσκολότερα από άλλες χρονιές και με αρκετές πρωτοτυπίες που θα δυσκολέψουν τους υποψηφίους σε αρκετά σημεία. Μπορούν δε να χαρακτηριστούν θέματα για καλά προετοιμασμένους και κυρίως μαθητές που έλυσαν πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, όπως αυτές που υπάρχουν στο βιβλίου του φροντιστηρίου μας Διακρότημα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.