Φεύγει για Κρήτη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έπειτα από το γράμμα που της έστειλε 13χρονος μαθητής

Φεύγει για Κρήτη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έπειτα από το γράμμα που της έστειλε 13χρονος μαθητής

“Αγαπητή κ. Σακελλαροπούλου… θα σας ζητούσα να επισκεφθείτε την περιοχή μας και να δείτε με τα μάτια σας τις καταστροφές…” με αυτά τα λόγια ο 13χρονος Γιώργος, μαθητής Α’ Γυμνασίου της Σητείας, προσκάλεσε πριν από μερικές ημέρες την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Κρήτη.

Ο μαθητής προσκάλεσε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Σητεία και την Αγία Πελαγία, στα μέσα του Οκτώβρη για να δει τι έχει συμβεί στις περιοχές αυτές και να δώσει με την παρουσία της κουράγιο και δύναμη στους ντόπιους.

Ετοιμάζεται για Κρήτη η κ. Σακελλαροπούλου

Η νύχτα των σφοδρών βροχοπτώσεων βρήκε τον Γιώργο στο δωμάτιό του, να γράφει μέσα από την καρδιά του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μάλιστα δίχως να αποκαλύψει το παραμικρό στους γονείς του. Το πρωί πια, πριν πάει στο σχολείο, παρακάλεσε τη μητέρα του, να ταχυδρομήσει το γράμμα του. Και φυσικά, εκείνη το έκανε.

Σύμφωνα με το  cretalive.gr, το γράμμα παρελήφθη από την κυρία Σακελλαροπούλου, η οποία διάβασε το γράμμα και εμφανίζεται έτοιμη να κάνει το ταξίδι για την Κρήτη, προκειμένου να συναντήσει και να γνωρίσει από κοντά τον μαθητή της Α’ Γυμνασίου.

Εκείνος ανυπομονεί ακόμα περισσότερο, αφού έχει ήδη παραγγείλει στις χρυσοχέρες γιαγιάδες του σητειακά ξεροτήγανα για την Πρόεδρο, ενώ μόλις την δει θα της προσφέρει, όπως λέει, και μία αγκαλιά λουλούδια!

Διαβάστε το γράμμα του μαθητή

Διαβάστε ακόμα:

Απανθρωπιά στο μεγαλείο της: Οικογένεια σε «ομηρία» σε βενζινάδικο για 20 ευρώ

Θρίλερ με τον 17χρονο νεκρό στην Μάνδρα – Τι κατέθεσαν ο 14χρονος αδελφός και ο πατέρας

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη – Τι απαντά το σχολείο