Φοβερός μπαμπάς έφτιαξε εξέδρα στην αυλή του σπιτιού για να μη χάσει την τελετή αποφοίτησης η κόρη του

Είναι μεγάλη στιγμή για κάθε παιδί η αποφοίτηση από το σχολείο ή το Πανεπιστήμιο και το να μην έχει την ευκαιρία να τη ζήσει, όπως του αξίζει αποτελεί μεγάλο πλήγμα. Μία από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, είναι και αυτή, με αποτέλεσμα πολλοί τελειόφοιτοι σχολείων αλλά και Πανεπιστημίων, να στερηθούν όλες αυτές τις σημαντικές και αξιομνημόνευτες τελετές.

Μια τέτοια τελειόφοιτη και η Gabrielle Piece, η οποία θα έπαιρνε φέτος το πτυχίο της στη βιολογία από το Πανεπισήμιο Xavier στη Λουιζιάνα, κατά την διάρκεια μιας υπέρλαμπρης τελετής και η σκέψη, ότι δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ζήσει το μεγάλο της αυτό όνειρο την είχε καταρρακώσει.

Ο λατρεμένος της πατέρας, όμως, δεν θα επέτρεπε σε κανέναν κορωνοϊό να της γκρεμίσει το όνειρο και φρόντισε να χαρίσει στην κόρη του την τελετή που της αξίζει:

Όπως είπε ο ίδιος ο Torrence Burson, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, «Ξάπλωσα για ύπνο και ξύπνησα μέσα στη νύχτα και είπε: Αυτό είναι. Θα της κάνω την αποφοίτηση εδώ!» Το επόμενο πρωί είπε στην κόρη του: «Έπειτα από τόσα χρόνια και τόσο κόπο, σου αξίζει να ανέβεις σε μία εξέδρα και να πάρεις το πτυχίο σου! Εν ανάγκη, στην εξέδρα που θα σου φτιάξω εγώ!». Και αυτό ακριβώς έκανε, φτιάχνοντας μια εντυπωσιακή εξέδρα στην αυλή του σπιτιού τους!

Τοποθέτησε γύρω από αυτήν μεγάφωνα που έπαιζαν το εμβατήριο της αποφοίτησης, ενώ ετοίμασε και έναν συγκινητικό λόγο για την κόρη του. Τύπωσε, μάλιστα, και το πρόγραμμα της αυτοσχέδιας εκδήλωσης!

Όπως η κόρη του είπε αργότερα στα τοπικά μέσα, η αποφοίτηση αυτή ήταν καλύτερη από κάθε άλλη στην οποία θα μπορούσε να παραβρεθεί ποτέ, ενώ όλη η γειτονιά μαζεύτηκε για να χειροκροτήσει και να συγχαρεί τόσο τον πατέρα, όσο και την απόφοιτη κόρη!

Πηγή: boredpanda.com